Afirmacije za ljubezen – te čudovite misli  služijo, da v življenje privabimo več ljubezni. Da izboljšamo svoje odnose z ljubljeno osebo, da ljubimo sebe, da z ljubeznijo živimo življenje, in da zopet znova ljubimo.

Afirmacije za ljubezen

Ljubezen lahko dojamemo in čutimo na več načinov. Ljubezen kot partnerstvo. Ljubezen do sebe. Ljubezen do življenja. Od vas je odvisno katera ljubezen najbolj ustreza vam.

Spodnje afirmacije lahko delite na svojih FB profil. Lahko jih natisnete in vam služijo kot vaše osebne motivacijske kartice.

Ljubezen – afirmacija

Lubezen je najlepša energije.
Zaradi nje živim. Zaradi nje sem, kar sem.

Ljubezen je povsod okoli mene. Ljubezen je vsak vdihlaj in izdihljaj.

Afirmacije za LJUBEZEN so objavljene tudi na STRANI pozitivne misli. Na Pozitivnih misli pa lahko sledite tudi Afirmacije za vsak dan – ODPRI spodnjo POVEZAVO:

Zakaj uporabljati afirmacije

[the_ad_placement id=”content”]

Ljudje, ki uporabljamo afirmacije, lahko z njihovo pomočjo spreminjamo dane situacije. Ko sprejmeš misel za svojo, ko jo začneš vanjo verjeti, spoznaš, kakšno moč prinašajo v življenje.

ZAKAJ ne afirmacije ne delujejo?

Kadar so moje afirmacije realne, jih seveda lahko tudi hitro dosežem. Če si ljudje za afirmacijo postavijo nedosegljive želje, potem te tudi ne delujejo. Zato vam priporočam, da začnete zapisovati svoje misle, tiste, ki so prej dostopne, ki se prilagajo vašemu načinu razmišljanja.

Najvišji pomen dosežete, ko se z zapisano mislijo tudi uskladite. Ko rečete “Ljubim brezpogojno” – morate točno vedti, koga ali kaj ljubite brezpogojno. Če imate v razmerju določena pričakovanja, kako naj odnos s partnerjem izgleda, potem imaste že pogoj in tudi afirmacija v dobesedno ne deluje.

Kadar pa želite sebi ljubiti brez pogojov, lahko mirne duše živite z mislijo, da ljubite brezpogojno.

Ljubezen -afirmacije za čudovite odnose
Ljubezen

Afirmacija- čudoviti odnosi

“Moji odnosi so vedno čudoviti. Pravični so. Vesolje skrbi zame. Pošilja mi mi ljubeče partnerje.”

Kadar zapišete takšno misel, morate hkrati biti pripravljeni, da bo vesolje za vas poskrbelo tako, da bo od vas odstranilo tudi vse slabe odnose.

Skupine:

Afirmacije,

Zadnja posodobitev 31/01/2024