Ljubezenski nasvet ženskam – prispevek za vse, ki iščejo pot do prave ljubezni

V obnašanju, v besedah ali v tišini svojega ljubečega partnerja, pogosto vidimo samo to, kar želimo videti. Moški razmišljajo drugače, da se izognem napačnim reakcijam, naj povem, da s temi besedami ne mislim, da so oni zato bolj nori, ali da nimajo domišlije temveč, oni so enostavnejši.

Kadar si moški zaželijo avto, postanejo na nek način agresivnejši, v želji, da ga dobijo. Ne rabimo ugibati katerega si želijo; ali BMW, ali Fiata ali Mustanga.. Saj bomo to izvedele iz njegove prve besede. Govoril bo o njemu, obiskoval bo salone, kupoval bo revije in vozil ga na probno vožnjo.

Če se morate vprašati, ali si ta moški želi vas ali ne, si vas najbrž ne želi. Primerjajte njegovo obnašanje s tem kadar si želi avto. Moški se bo potrudil za tisto kar si želi, neglede na to koliko bo stvar nedostopna, samo si je najtežje priznati, da to  niste vi.

Nikoli ne iščite ali si izmišljujte  vzrokov zakaj se on ne javi. Edini razlog za to je …. NE ŽELI se vam javiti.

Nikdar ga ne čakajte! Potrudite se okoli svojega življenja in tistih stvari, razen ljubezni, ki vas zanimajo. Vdajte se v delo, skrbite za psa, planinarite, kolesarite, družite se s prijateljicami. Nikoli ne čakajte kakor taksist, da vas on pokliče, ko ima čas.

Moški , ki vam je namenjen, se bo pojavil v vašem življenju in vam ne bo dal prostora za razmišljanje, ali si vas želi ali ne. Imel vas bo.

In če ste ena od tistih, ki jim je namenjeno, da ostanejo same, ali ne bi bilo pametneje izkoristiti življenje na druhih področjih, ko pa večno biti na “ČAKANJU”?

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 08/07/2019