4.11. 2010, Maribor

Ko sem izvedela, da živim s cistično fibrozo (težko, neozdravljivo boleznijo), se je v meni prižgala zelena lučka. Lučka po ustvarjanju in življenju.. Ta trenutek sem sprejela dejstvo, da želim živeti vsak trenutek polno in odločno. Nastajale so misli, ki so kar rojevale energijo po življenju. In nastala je prva, meni najdržaja Pozitivčica.

 

Življenje me vedno znova nauči, da težja, kot je moja preizkušnja, več zmorem ustvariti iz svoje notranjosti.

Tisto, kar prihaja iz srca in je moja izkušnja, kratkomalo v skupku imenujem Pozitivčica.
Kratka, topla misel, ki vam bo ogrela dušo in vas spomnila, da se vedno da, če želite…
Življenje ni nemogoča pesem, življenje je dobra priložnost, ki se po lepoti nekako kaže nazven, kar znotraj zori in kali.. Misli imajo veliko moč in glavno vlogo v našem življenju. Sami lahko izberemo katere so za nas boljše. So kakor oblačila, lahko so udobna ali pa zelo tesna. Lahko se z njimi počutimo dobro ali pa neugodno.
Moje Pozitrivčice so narejene po mojih čustvih in oblikovane kot jih zmorem sama oblikovati. Karkoli se pojavi na njih mora biti zanimivo, resnično, zaupljivo… Pozitivčica mora imeti moč, da vam podari elan, ki ga potrebujete, da se lahko spet kot jadrnica obrnete v pravo smer. Veste, da jadrnice jadrajo tudi proti vetru in ne le z vetrom? Tudi vaše lastno življenje mora kdaj pa kdaj stopati proti vetru, da zmorete močnejši videti ta svet.

Želim vam, da se lepo počutite s Pozitivčicami. Nekatere so narejene tako, da jih lahko nastavite kot računalniško ozadje.

Naj vas Pozitivčice navdihujejo vsak dan in naj vas ob enem opominjajo, kako posebni ste in kako lepo je živeti.

Pozitivčice so narejene z veliko čiste energije in predvsem iz moje predanosti. Prav živim zanje.

Nastja Klevže