Sem kraljica Pozitivnih Misli

Sem kraljica Pozitivnih Misli – to je afirmacija, ki jo sama največkrat uporabljam. Najbližje mi je in vedno me ponese tja na pozitivno stran razmišljanja in življenja.

Kraljica zame predstavlja nekaj veličastnega. Nekaj vodilnega, resnega in spoštljivega. Nekaj kar ne postaneš čez noč, ampak je zato potrebno odgovorno delo.

Vsak, ki je v življenju živel, ali pa živi v krogu negativnih misli ve, kako težko se je povzpeti na drugo stran – stran pozitivnega. Vsak, ki pa je vendar uspel razmišljati drugače, tudi ve, da je za vzdrževanje dobre energije, redno “čistiti” svoje misli.

Misli se porajajo, ko nezavedno razmišljamo, zato so afirmacije najboljša podpora, da spreminjamo svoja občutja. Svojo energijo. Svoje vibracije.

Velikokrat se znajdem v okolju, kjer vse ne teče gladko, preprosto. Ko se misli začnejo vrstiti ena za drugo in še slabšajo vsa prisotna občutja. Brž, ko se tega zavedam, presekam ta krog z vprašanjem: “Kaj lepega danes dela kraljica pozitivnih misli?” … Potem pa steče nov krog krog misli. Tistih spodbudnih, polnih ljubezni in pozitivnih pogledov.

Nastja Klevže
https://pozitivnemisli.com, avtor Pozitivčic

Kraljica Pozitivnih Misli

Kraljica zavestno izbira svoje misli. Naloga kraljice je, da skrbi za svoj red misli v glavi. Da si odpušča, da se tolaži in vedno znova išče misli, ki jo navdihujejo in vodijo.

Ko sem prvič zapisala tole afirmacijo in jo delila na strani Dnevne afirmacije, sem bila, kar malo v dilemi, ali ne bo delovalo bahavo, samovšečno … In še v istem trenutku sem uspešno prekinila ta krog misli in s pomočjo te afirmacije dojela, da bi bilo lepo, če bi več ljudi delovalo s ponosom na izbiro svojih misli. Kajti, jaz nisem kraljica vaših svetov, vaših misli, spodbujam pa vas, da vi gradite svoja kraljestva.

V tem trenutku sem vedela, da je to afirmacija, ki je meni zapisana na kožo.

Afirmacija za premagovanje strahu

Ljudje pravijo, da afirmacije ne delujejo. Zakaj ne? Ker se od njih pričakujejo narobne stvari. Ljudje so prepričani, da za določeno stvar, potrebujejo določeno afirmacijo. Po možnosti je to prevzeta afirmacija.

Sama sem spoznala, da meni zelo koristijo kratke in jedrnate afirmacije. In da ena afirmacija pokriva več mojih področij.

Konstantno se mi pojavlja strah, ko obiskujem različne zdravniške preglede. Vsi, ki imate podobne izkušnje, dobro veste, da v čakalnicah slišiš še veliko drugih zgodb. Zgodb življenja, ki so težke. Vidiš druge bolnike, spoznaš bolezni … in le malokdo nase ne prevzame teh občutij.

Sama sem zelo dojemljiva za okolico, zato zame pregledi večno predstavljajo strah. Ko sem začela uporabljati afirmacije, sem v takih trenutkih posegla po podobni tem:
– Zdrava sem.
– Premagujem strah.
– Vse je v redu.

V tem trenutku name te afirmacije niso delovale, saj se je v ozadju vedno močneje dvigoval strah. Z mojo afirmacijo “Kaj lepega danes dela kraljica Pozitivnih Misli” – pa sem premagovala vse dileme. Vse strahove. Zakaj?

Ker name beseda Pozitivne Misli, deluje tako močno, da me nikoli ne pusti ravnodušno. Niti me ne pusti v stanju strahu. Nasprotno, mene preplavi val navdušenja. In kar ena za drugo se vrstijo v moji glavi same čudovite misli. … In takrat moj edini cilj postane, da čim prej opravim, da se čim prej vrnem domov. V svoj kraljevi svet misli.

sem kraljica Pozitivnih Misli
Sem kraljica Pozitivnih Misli – zgradite si svoj svet čudovitih misli

Ko nekoga izgubiš, prebolevaš

V vrtincu izgube je prav tako pomembno, da zdravimo svoja čustva s prijetnimi mislimi. To lahko delamo le zavestno. Na začetku se moramo malo prisiliti. Negativni občutki so zelo vztrajni.

Svetujem vam, da odkrijete tisto besedo – motivacijo – najdete tisto vibracijo, na katero se boste vi lahko odzivali z močjo.

Kot sem že omenila, moja vibracija je kraljica pozitivnih misli – v njem ni skrit dobeseden pomen besede, temveč je v tej afirmaciji skrita moja ustvarjalnost. V zadnjih letih sem oblikovala številne pozitivne misli, delila prekrasne citate in spodbujala ljudi, da najdejo svoj smisel življenja. Zato vem, da zame prav ta afirmacija deluje najbolj popolno.


Ko v življenju ustvarim nekaj zares močnega, dobrega verjamem, da ni več človeka, ki bi mi s svojim odhodom porušil ravnovesje.
Ker jaz imam vedno v rokavu svoj as – to pa je afirmacija –
“Kaj lepega si želi kraljica Pozitivnih Misli?”.
Potem sledijo odgovri, ki prinašajo dobre občutke, kot npr;
Lepe odnose. Čudovite ljudi. Zrele osebe …

Nastja

Nastja

Pozitivne Misli

Ustvarjajte in gradite

Že samo zamisel, da živite v svetu svojih misli, kjer vam je prijetno, je lahko navdih, da postopoma gradite ta svoj čarobni svet.

Življenje je lahko tudi z boleznijo popolnoma izpopolnjeno. To sem dojela in sama to dokazujem. Spreminjam tista prepričanja strahov in dejstev, kako zelo te bolezen onesposobi. Meni je bolezen podarila svet razmišljanj, kjer bolj strmim k zavedanju življenja, predvsem v izpopolnitev svojega notranjega sveta.

Bližam se letom, s katerimi dokazujem, da se je življenje bolnikov s cistično fibrozo dvignilo. Predvsem me navdaja dobra misel, da se z motivacijo izboljša kakovost življenja. Da so te lepe misli in ljudje, ki navdihujejo v nesebično pomoč, ko vate zrejo največji strahovi.

Bodite pogumni in odločite se za sprejemanje, kar ne morete spremeniti. Videli boste, kakšen čudež so misli. Tiste lepe, nove, sveže, pozitivne, ki zamenjajo vse dotrajane.

Članek sem napisala zato, da dokažem, da moč in pogum ne izvirata od zunaj in da za srečo niso v popolnosti odgovorne okoliščine, ampak je volja posameznika tista izbira, ki ga ponese v najlepši pristan življenja. Torej, tako se gradi notranji svet, ki je popolnoma tak, kot je.

Sem kraljica pozitivnih misli. afirmacija za pozitivne misli