Nastja Klevže

Nastja Klevže - Pozitivčice

Nastja Klevže – Poztivčice so začele spreminjati moje življenje. Moj navdih so misli, ki jih pišem in urejam že več let. Nastja KlevžePozitivčice so začetek moje lastne ustvarljalnosti. Navdih zanje in za kolumne črpam iz svojih izkušenj. 

Uživam v življenju in se predajam vsem čarom narave. Za svoj uspeh štejem stran Pozitivne Misli – kajti ta je moje vodilo in moj navdih.

Pozitičvčice, Misli in članki za navdih in osebno rast izpopolnjujejo moje življenje.
Motivacijski članki za spremebo življenja.

Kolumne pisane iz lastne izkušnje so deljene zato, da se ljudje prebudijo. Prebudijo svojo zavest in da tudi hkrati premagajo ovire s katerimi se soočajo. Življenje lahko opisujem z mislimi, lahko delimo svoje izkušnje, kar je zelo dobrodošlo v svetu, kjer se na veliko pojavljajo depresije, stiske ljudi. S svojo izkušnjo sem sem se povzpela nad vse izkušnje, ki sem jih imela dotlej.

Kaj so mi doprinesel Pozitivne misli?

Na novo so se v meni prebodila čustva, kot so radost, zadovoljstvo. Sreča v življenju se je spremenila. Občutki so spremenili. Navdih življenja je postal vir moči in lepih besed. Življenje je dobilo pomen. Vsak dan je dobil pomen.

Z lahko sedem pred list papirja in izlivam čustva, izkušnje, občutke. Dojemam, da z njim rastem in se razvijam. Ustvarjam mirno, a izpopolnjeno osebo. Ostajam zvesta sebi in svojim prepričanjam. Ostajam zvesta zdrvim življenjskim navadam.

Lepa beseda ali pozitivna misel je dovolj, da ljudem izboljša življenje. Svoj čas posvečam objavam na različnih portalih in prisluhnem ljudem.  Nikogar ne spremeninjam, a le širim dobro. Dobro misel, lepo besedo. Opogumljam.

Predana sem zapisom in objavam. Življenje je lepo – je stavek, ki je moj navdih. Ki mi odpira razsežnosti čustev. Kajti samo, kar čutimo zares živimo. Čustva so tista, ki nas v notranjosti osrečujejo ali obratno. Čustva so tista, ki ustvarjajo misel. Misel, ki jo lahko potem zapišem.

Kaj ti prinesejo pozitivne msili?

Ko gre za spremembe v življenju moramo ostati vztrajni in si jih resnično želeti. V tem primeru so prav misli tiste, ki nas vedno znova vodijo. Mene in vas. Misli, ki človeku prinesejo MIR. Misli, ki prinesejo radost. Misli, ki postanejo najboljše prijateljice.

Nastja Klevže
Pozitivčice – Življenje je lepo

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri