Novi začetki življenja z novo življenjsko energijo. Novi začetki v nadaljevanju našega življenja. Ste pomislili kdaj, kakšno osvobojeno energijo prinašata besedi novi začetki?

Stara zgodba

Pomislite za trenutek o svojem življenju. O svojih odnosih. O razmerjih. Poslu. Denarju. Neuresničenih željah. Težkih razmerah. Vsi imamo del zgodbe življenja, ki si ga želimo spremeniti.

Tale zapis bo v pomoč ljudem, ki so obstali v najtežjih trenutkih. Nekateri med nami so takšni, da zmorejo vse hitro predelati in preživeti.
Drugi ljudje so takšni, da se ukvarjajo s težavami dalj časa. Več časa v življenju se jih oklepajo in jim dovolijo, da jih držijo na mestu.

Zapisala bom zelo preprost zapis, vendar bo njegov pomen zelo globok.

Stara zgodba je življenje, ki ga živite zdaj. Nekaterih stvari se preprosto ne da spremeniti. Zato je pomembno, da si priznate, da lahko spremenite samo sebe.

Novi začetki – nova energija

Predstavljajte si knjigo, v kateri je zapisana težavna zgodba, ki jo živite. Ko jo berete, veste, da boste dočakali njeno zadnjo besedo in zadnjo piko v tej knjigi.

Potem boste knjigo zaprli in končali z njo. V roke boste vzeli NOVO ZGODBO. Drugačen zapis. Brali boste zgodbo, ki vam bo všeč.

Takšno zgodbo življenja, lahko ustvarite sedaj. Vi. Sami S svojim življenjem.

Za trenutek razmislite o tem

Da je vaše boleče izkušnje konec. In predstavljajte si preprosto nekaj lepega, kar ste nekoč že doživeli in bili zelo srečni.

Če pa zmorete, si predstavljajte, kako ste preprosto srečni in mirni nekje na nekem mestu.

REZULTAT:
Res, da še niste spremenili vašega življenjskega položaja, a za nekaj trenutkov ste uspešno zaživeli v novi zgodbi. Z novimi čustvi. Z novo energijo, ki vas je osvobodila.

Odločitev je že tričetrt spremembe

Vsaka spremeba se začne z našo odločitvijo. Pomembno je, da se odločimo za pozitivno spremembo in nikakor ne za maščevanje, če je v vašo zgodbo vpletenih več ljudi.

Odločitev je že tričetrt spremembe!

ko odprešsrce nastja klevže
Nastja Klevže
Pozitivne Misli

Pri vsem tem je zelo pomembno, da ko o spremembi govorimo, tudi že občutimo to novo močno pozitivno življenjsko energijo. Ko ta enkrat preplavi vaše misli, vas prav nič več ne ustavi.

Pozitivne izjave

Sama ob vsaki spremembi rada uporabljam POZITIVNE IZJAVE ali AFIRMACIJE, ki jih je veliko zapisanih na strani POZITIVNE MISLI – Afirmacije. Povezava, ki sem jo označila, je povezava, kjer boste lahko izbrali med številnimi afirmacijami. Izberite samo tiste, ki so skladne z vami, kajti drugače ne bodo delovale.

Afirmacija je kot tabletka. Hitro deluje. Pomirja. Zdravi. Blaži. Vrača nasmeh in sproščenost v življenje.

Afirmacija je kot tabletka. Hitro deluje. Pomirja. Zdravi. Blaži. Vrača nasmeh in sproščenost v življenje.

Nastja

Pozitivne izjave:

  • MIR. … Čutim mir.
  • Moje življenje je umirjeno, vendar ravno prav zabavno.
  • Danes postavljam nove mejnike življenja.
  • Izbiram mir. Izbiram srečo. To je zdaj moje življenje.
  • Veselim se preobrazbe. Preobrazbe svojih misli in življenja. Na pozitivno.
  • Čutim, kako dobra je sprememba.
  • Končno! Sprejemam MIR. Srečna sem. Neverjetno, kako dober občutek je to.
  • Nova oseba sem. Živim novo srečno zgodbo.

Afirmacije se ne berejo, kot knjiga. Afirmacije so čustva, lagodje, sreča, ki se ob tem poraja.

Da jih boste imeli še raje, sem samo za vas izdelala nekaj afirmacij, ki si jih boste lahko izrezali, nalepili na kartončke. Vedno jih imejte v bližini.

To pomeni, če vas nekdo razjezi, če se vam 101-krat ponovi nekaj, česar ne želite in vedno znova besnite, se ustavite.
Vzemite v roke vsaj eno od teh afirmacij, ki vas bo pomirila in spomnila, da vi že živite novo zgodbo.

Če vam pade energija, vas bodo te karte vedno spomnile:
“Tukaj smo …
Nova zgodba. Nova energija!”

Življenej je zabavno, če si ga znamo polepšati. Vem, da so moje misli segle mnogim do srca, zato tako uživam, ko se delijo in krožijo med vami.

V svoji tišini ODPRITE SVOJE SRCE. Ne dovolite, da imajo stvari iz okolja moč nad vami. Vi dovolite, da so lepe misli vaša moč.

Rada bi zaključila to zgodbo tako … To ni konec zgodbe, to je šele nov začetek. Skupaj smo. Potujemo. Se učimo. Padamo. Vstajamo.

Ta članek je precej lahkoten, ampak zelo močan. Preberite ga ponovno takrat, ko boste razočarani, izgubljeni … Verjamem, da vam bo vlil moč za nov začetek.

Nastja Klevže
nastja@klevze.com