nedelja , december 16 2018
Novičke
Domov / Osebna rast / Sporočilo bolezni

Sporočilo bolezni

Sporočilo bolezni

Dragi ljudje, prisluhnite temu sporočilu!

Jaz, ki me imenujete bolezen, sem tukaj le vam na uslugo in pomoč. Upam, da boste razumeli, kar vam želim povedati.

V hebrejščini je beseda »bolezen« sestavljena iz dveh besed – odpuščanje in usmiljenje, sočutje. Skozme bi se morali naučiti prav tega – odpuščanja in usmiljena.

Odpuščanje in oprostitev vsebujeta očiščujočo in razsvetljujočo energijo, ki zdravi vse okužbe in naredi prostor usmiljenju in sočutju, ki sta odraz ljubezni in sprejemanja. Namesto da se ukvarjate z zdravljenjem bolezni, bi se morali spoprijateljiti z njo in razviti odpuščanje in sočutje, do sebe in drugih.

Ko boste delovali tako, bo ozdravljena dolgotrajna infekcija, ki se je nabirala skozi mnoga utelešenja; z besedo infekcija mislim na težka čustva kot so jeza, krivda, pohlep, lakomnost in druga, ki povzročajo nesreče.

Zatorej vas prosim, da me spoznate kot sopotnika in dobrega prijatelja.

Ni pomembno, ali je nekdo ozdravel od bolezni; pomembno je le, ali je ozdravljen starih navad in vedenjskih vzorcev, stare in težke negativne energije, strahu, jeze, krivde in obtožb.Zgodba za dušo

Jaz, bolezen, vas lahko usmerim in pokažem natanko tisto, kar morate storiti, da bi ozdraveli. Vzemimo na primer bolezen, imenovano rak. Ta obstaja zato, da bi se znebili sovraštva in ga nadomestili z odpuščanjem in sočutjem. Vsak psihični fenomen, ki ga imenujete »bolezen«, ima svojo posebej začrtano nalogo.

Upam, da sem bila razumljiva in ste resnično dojeli povedano. Če pa niste, le vztrajajte pri vprašanjih; odgovore nanje boste našli v vas samih.

Srečno in veliko zdravja
Bolezen

P.S: Kadar dobite zunanje zdravljenje, je ozdravitev le začasna, saj se niste spopadli z vzrokom, korenino ali vzorcem. Težka energije je še vedno v vas in se bo premaknila v druge dele telesa. Bodite zavestni in zdravite bolezen od znotraj ter brez umetnih sredstev, obsevanja, kirurgije in podobno.

Postojte in razmislite o tem.

Zgodba za dušo

Rachel Meron

Poglej še

Bodi, kar si

Ni ti treba biti taka kot tvoja mati, razen če ni ona takšna, kakršna bi …

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri