Dobrodošli

Pozitivne misli

Nastja Klevže

Dobrodošli!

… nekega dne sem spoznala, da moje življenjsko poslanstvo ni tako preprosto, da ne bi iz svojega življenja naredila nekaj več. Izkušnje, ki so me vodile, so mi vedno prišle prav. Ne glede na to kakšne so bile.

Ko dojameš, da ti ni vseeno kako živiš, ko spoznaš, da v življenju želiš početi, to kar te osrečuje, si že korak bližje k sebi. Potem še le dodajaš zadovoljstvo, veselje in srečo.

 

Zase lahko rečem, da sem preprosta oseba, ki  želim vsak dan preživeti zadovoljno. Vplivam na vse, kar se mi dogaja. Poudarjam, da je življenje lepo in ker sem v to prepričana, lahko tudi vam, s svojimi sporočili, s svojimi besedami, kdaj pa kdaj odprem vaš kanal, do vaše sreče. Če poslušate ljudi, ki navdihujejo, ki znajo svoje življenjske izkušnje spreminjati v pozitivne občutke, potem boste tudi sami začutili radost v življenju. Lahko rečem, da je moja želja, da pomagam s svojimi dejanji, da boste tudi vi občutili radost in srečo.

 

Težkih situacij s katerimi se soočamo v življenju nikoli ne zmanjka. Bistvu vsega pa je, da se naučimo sprejemati, da se znamo soočati, in da znamo predajati pozitivno motivacijo. To sama počnem zavedno ali nezavedno že nekaj let. To je moje poslanstvo.

 

Do sedaj sem izdala Pozitivčice. Pozitivčice so pozitivne afirmacije zapisane na kartah. Z njimi lahko počasi spreminjamo svoje poglede iz negativnih v pozitivne. Na njih so zapisane preproste vsakdanje vrednote, na katere pa ne smemo pozabiti. Kajti kdor to stori, ne bo nikoli zares srečen. Pozitivčice so v škatlici in že pogled nanje, vas mora spominjati na to, da je Življenje lepo! Če jih objamete, v težkih časih, vas bodo ponovno spominjale, da niste sami.

Poleg tega vsak dan na svoji FB strani nastjaklevze.si objavljam pozitivne afirmacije, članke, zgodbe za navdih …

Odprla se je še ena, dolgo skrita želja. Knjiga. V knjigi bom predala svojo zgodbo. Mojo osebno izkušnjo, skozi katero sem zorela. Skozi katero sem rastla. Zanjo bom seveda potrebovala nekaj časa, ker vedno obstaja meja med globoko intimnostjo in razodetjem resnice. V njej vam bom povedala, o svoji bitki, ki je bila dolga in težka, a sem se kljub temu odločila, da ostanem pozitivna. Radostna in vesela. Saj veste. Življenje je lepo. In to bo sporočilo moje knjige – Modrina življenja.

Nastja