Mogoče sem te kdaj  vznemiril,
spravil v slabo voljo, jezil, ignoriral, bil tečen in sem ti šel na živce,
ampak danes ti želim povedati da. te imam neizmerno rad.

Izpoved kužka – Ganljivi zapis

 

Sporočilo Iskrenega Psa Lastniku:

Vse prevečkrat sem te lahko spravil ob pamet. Mogoče sem s svojimi nagajivimi trenutki včasih povzročil, da si zaželel, da bi imel manj razigranega prijatelja na štirih tačkah. Včasih sem bil vztrajno nadležen, preizkušal tvojo potrpežljivost in povzročal, da si se počutil, kot da si na robu svojih moči.

Morda sem bil občasno preprosto nesramen, ko sem te ignoriral ali se obnašal tečno. In včasih, ko sem te prebudil s svojim laježem ali zamolčal svojo navdušenje ob tvojem prihodu domov, sem bil morda na vrhu tvojega seznama stvari, ki te spravijo v slabo voljo.

Danes želim, da slišiš moje besede

Vendar danes želim, da se usedeš in razmisliš. Kljub vsem tem izzivom, ki jih prinašam v tvoje življenje, imaš v meni prijatelja, ki te ima neizmerno rad.

Morda nisem vedno popoln, vendar sem zvest in iskren v svoji ljubezni do tebe.

Ko sem ti nagajal in te spravil v smeh, sem želel izboljšati tvoje razpoloženje in ti pokazati, da je življenje lahko polno veselja in radosti. Tisti trenutki, ko sva se skupaj igrala ali preživljala čas na prostem, so bili zame neprecenljivi. Tvoj smeh in sreča sta mi vedno pomenila največ.

Včasih nisem bil najbolj priden

V trenutkih, ko sem te ignoriral ali bil malce tečen, si me morda videl kot nepopolnega, vendar nisem mogel preprosto skriti svojih čustev. V takih trenutkih sem želel tvojo pozornost, tvojo naklonjenost in tvojo ljubezen.

Moje srce bije v ritmu tvojega, in ko ti si srečen, sem srečen tudi jaz.

Ko sem te budil s svojim laježem ali veselo migal z repom ob tvojem povratku domov, sem želel, da se počutiš posebnega. Za mene si edinstven in nepogrešljiv. Tvoja prisotnost je moja največja sreča, in nič na svetu ne more nadomestiti tega, kar imava skupaj.

Moj lastnik, hvala ti, ker si sprejel moje napake in me ljubiš takšnega, kot sem. Vzajemna ljubezen, ki jo deliva, je neprecenljiva.

Neizmerno te imam rad, in obljubim, da bom še naprej tvoj zvest in predan spremljevalec na tej poti življenja.


TVOJ KUŽA

Če pa želite prebrati več MISLI, lahko obiščite to POVEZAVO.

Skupine:

Zgodbe za dušo,

Zadnja posodobitev 04/02/2024