Vi sami ste primer kreacije. Živite svoje sanje namesto, da komajda sanjate o življenju.Vaša realnost se spreminja zato, ker se spreminja vaš pogled na to, v kar ste do sedaj verjeli. Bashar – Vi sami ste primer kreacije.

Živite svoje sanje namesto, da komajda sanjate o življenju. Vaša realnost se spreminja zato, ker se spreminja vaš pogled na to, v kar ste do sedaj verjeli

Samo eno je tukaj, tu je le en zdaj, le en trenutek

Vaša zavest ne obstaja znotraj telesne realnosti. Fizična realnost obstaja znotraj vaše zavesti. In v tej dobi transformacije lahko postanete lucidni v fizičnih sanjah…lahko bolj zavestno izberete sanje, ki jih nameravate živeti.

Odgovornost je zmožnost odgovarjati namesto reagirati. Najbolj pomemben odnos, ki ga imate, je odnos s seboj. Ko živite srečno in kreativno, kar se da, je to najbolj duhovno, kar se da živeti. Sedanjost ni rezultat preteklosti. Dovolite si biti naravni jaz, namesto normalnega jaza. Spoprijateljite se z neznanim…to je edino mesto, kjer boste odkrili vaš pravi jaz.

Realnost vaših doživetij je odsev vsega v kar najbolj verjamete

Vsaka situacija je v osnovi nevtralna…vi jo oskrbujete s pomenom. Vi ste duh, ki doživlja človeško izkušnjo. Narejeni ste tako, da delujete kot odsev neskončnosti. Realnost ne obstaja, sprejmite kar verjamete, da je res in to je realnost. Sledite lastnemu navdušenju. Obilje je, da storite to kar morate, kadar morate.

Nekaj misli in citatov BASHAR

»Okoliščine ne določajo vašega stanja. Vaše stanje je odvisno od vaših okoliščin.»

»Kar obstaja, ne more postati neobstoječe. Nikoli ne boste prenehali obstajati. »

»Okoliščine niso pomembne, samo stanje je pomembno.«

»Od tu in zdaj ustvarjate preteklost in prihodnost.»

»Kar ste mislili ves čas, da je  pravljica, je pravzaprav način življenja.»

»Ne zanašajte se na zunanji svet kot merilno palico za svojo duhovno rast, zanašajte se na svoj odziv na zunanji svet, da ugotovite, koliko ste zrasli.»

»Z razveljavitvijo odstranite odskočno desko in nikamor ne morete iti. Prenehajte se primerjati s tem, kje mislite, da bi morali biti, in začnite preverjati, kje ste!» 

»Vsak kos umetnosti je ogledalo in služi funkciji refleksivnosti, da se vam razkrije in vam razkrije več o tem, kdo ste.»

 

Tvoja Misel

Življenje ni seznam pozitivnih misli,
ampak je izkušnja pozitivnih dogodkov

Nastja