Lepe misli za facebook časovnico. To je tista lepe misel, ki bo krasila vašo ozadje za profilno sliko. Vse te lepe misli so povzete iz strani Pozitivne Misli, kjer lahko izbirate med več lepimi mislimi in jih delite s svojimi prijatelji.

Povezava do najlepše zbirke misli – vse slike prirejene za Facebook časovnico ali FB cover -lahko najdeš na tej POVEZAVI.

Zdaj si pa oglejmo nekaj najlepših in izbranih

1. Galerija – Misli za Facebook časovnico

  1. Rada se imam
Misli za Facebook časovnico -1
Misli za Facebook časovnico -1

Preveč rada imam sebe in svoje življenje, da bi ga izgubljala s čustvi kot je sovraštvo. Ljubezen je edino čustvo, ki ga živim!

Pride trenutek v življenju, ko spoznaš, da si oseba, ki je zase najbolj pomembna. Velikokrat v življenju pozabimo nase. Potem pa se ujamemo v zamere. Gojimo sovraštvo in obrekujemo.

Pomembno je, da se vedno postavimo zase in po vsakem prelomnem obdobju svoje življenje nadaljujemo v duhu ljubezni.

2. Nekateri prijatelji

Misli za Facebook časovnico
Facebook časovnica Pozitivni citati

Nekateri prijatelji nas nikoli ne zapustijo.

Pride trenutek, ko v življenju spoznaš neizmerno moč prijateljstva. Ko čutiš, kako naklonjeni so ti ljudje. Te podpirajo, razumejo. In ta čudovita slika pove več kot tisoč drugih besed.

Za vse prijatelje, ki so vredni našega zaupanju.

3. Moje čudovito življenje

Življenje moje – Pozitivčice o življenju

V mojem srcu živijo čudovita obdobja življenja. Vesela sem, da sem jih ustvarila in živela.

Nastja

Ko se z ponosom ozreš nazaj na svoje življenje in si tudi priznaš, da si v življenju kljub težkim obdobjem, preživel in ustvaril krasne trenutke življenja. Da si živel iz svojih spoznanj. Iz svojih vrednot.

Gledanje na preteklost življenja ne bi smelo biti žalostna zgodba, ampak navdih in krila za prihodnost. Oziranje na preteklost mora roditi pozitivna prepričanja za prihodnje dni življenja in razumevanje smisla obstoja zemeljskega življenja.

4. Ena lepa naslovnica za mamice

Lepa misel za mamo - Misli za Facebook naslovnico
Facebook časovnica Pozitivni citati

Najlepši posluh na svetu imajo MAME.

Najbolj priljubljene misli, so prav misli za mame. Mame so čudovita bitja, ki naše življenje naredijo prijazno, čudovito in ljubečle.

Zaradi mam se svet vrtni v pravo smer in otroci rastejo v ljubezni.

Morda res vsaka mama nima posluha po notnem zapisu, ampak ima čudoviti posluh za svoje otroke. Le kdo zmore toliko v življenju požrtvovati kot mati? Kdo zmore bolj otoroka uslišati in razumeti, kot to zmore čudovita mama?

Zato ta časovnica krasi veliko Facebook profilov.

2. Galerija Misli o življenju za Facebook

Delim še nekaj lepih misli za Facebook naslovnico oz. časovnico, ki sem jih opazila za mnogimi profili. Slika v časovnici je tista, ki nas prva opozori, kaj je zares pomembno v naših življenjih.

5. Moje telo

Misli za facebook - Misli o življenju

Vse, kar zares imam v lasti, je moje telo.

Koliko ljudi se res zaveda, da je naše telo edina lastnina, ki jo imamo? Kako skrbimo zanj? Se pogledamo v ogledalo in se temu čudežu zahvalimo za najlepši dih, ki nam omogoča živeti?

Pomislite. Naše celice, koliko jih premore naše telo. Kako čudežno je v celoti naše telo. Ne ozirajte se le na svoj zunanji izgled.

Kdaj ste svoje telo nahranili

Kdaj ste svoje telo nahranili s pozitivnimi besedami, kdaj ste zahvalili za vsak dan življenja? Kdaj ste pomislili, kako za vas vaše telo počne vse, ne da se tega sploh zavedate.

Srce, pljuča, jetra, ledvice ali pa stopala, dlani, oči, nos, ušesa, zobje … Mišice, vene … Prsti, lasje in drugi deli telesa.

Kdaj nazadnje ste pomislili, kako srečni ste lahko, da je v vašem telesu vse popolno. Da je vaše telo popolno. … Pomislite malo …

Ali mislite, da je dovolj, da se umijete, oprhate in lepo oblečete? Da je to to, kar vaše telo potrebuje v zahvalo?

6. Danes je vse, kar je zares pomembno

Misli za Facebook
Misli o življenju – Misli za Facebook

Ni pomembno, kaj se vam je dogajalo v preteklosti, pomembno je, kaj boste uspeli ustvariti danes!

Preteklost je za nami. Pred nami je svetloba prihodnosti. Zaustavimo se in se zavedajmo tega trenutka. Te sekunde življenja, ki je pravzares vse, kar nam je dano.

Živite vsak dan z zavedanjem. Vsak dan ustvarjajte, urite svoje misli, zavedajte se, da ste dragocena oseba.

Bodite odprti za vse lepe misli

Ko človek začne živeti zavedno življenje, se izboljša njegova kakovost življenja. S časoma vedno bolj sledi pozitivnemu načinu življenja, ki ga ustvarja sam. Z zavednimi dejanji in pozitivnimi mislimi lahko premaguje stare že vkoreninjene vzorce, ki jih v življenju več ne potrebuje.

Še nadalje spremljate in sledite mislim, ki bodo na poti vseh sprememb, kot lučke, ki samo opominjajo, da ste na pravi pot.

Nastja

Skupine:

Pozitivne misli,

Zadnja posodobitev 01/02/2024