Naša podzavest si zapomni vse, kar smo doživeli v življenju: vsebuje vsa naša stališča, strahove, odgovorna je za intuicijo in uspeh v življenju. Obstajajo GESLA ZA PRIVABLJANJE DENARJA, ki vam lahko pomagajo do večjih uspehov in o njih bo govora v tem članku.

Ljudje velikokrat preslišijo glas svoje podzavesti in to kasneje močno obžalujejo. Obstajajo posebna gesla, ki so prav namenjenja k pridobivanju obilja in denarja.

  1. NAJDI –  pomaga nam uresničiti želje in doseči rezultate. S to kodo lahko najdete vse, kar potrebujete: hišo, avto,  službo, pdenar. Pridobite si lahko finančno svobodo.
  2. NAPREJ – s to kodo pritegnete tudi srečo in ne samo denar. Ta beseda omogočoča ustvarjanje cilja, vendar le, če boste pripravljeni narediti vse, da v prihodnosti dosežete uspeh na poklicnem področju.
  3. KONČANO – z izgovorom tega gesla pritegnete končni rezultat. Uporabite jo, ko morate sprejeti težke odločitve in recimor končati z težkimi situacijami kot morate poplačati svoje dolgove.

  1. ZAVRTI – beseda oz geslo odvije življenje v smer, ki jo potrebujete. Prisili, da se dogodki razvijajo v želeni smeri. Omogoča tudi veliko sreče pri poslovanju in prispeva k hitremu privlačenju  denarja.
  2. POJDI – omogoča, da v življenju najdeš svojo usodo in ne SKRENEŠ iz izbrane poti. Kodna beseda daje samozavest, kar pomaga premagati strah pred porazom, lenobo in dvomom.
  3. PORABI  – beseda oz. geslo se uporablja za vstop na pot bogastva in blaginje.
  4. RAZMISLI – omogoča vam zaslužek, dobro plačilo, materialno pomoč ali podporo vplivne osebe.

  1. OSEBNO  – prispeva k uspehu pri delu in v zadevah povezanih z denarjem. Najpogosteje se uporabljajo pri nakupu ali prodaji nepremičnin.
  2. DODELI – namen je, da sami upravljate svojo usodo. S tem geslom lahko določite roke za doseganje poklicnih ciljev, želenega zaslužka ali svojega položaja.
  3. NAVDUŠENJE  je kodna beseda, ki lahko neuspeh spremeni v uspeh, poraz v zmago, dvomi o zaupanju, pomanjkanje denarja v bogastvo.

GESLA ZA PRIVABLJANJE DENARJA in njihova uporaba

Algoritem kodnega besedila

Najpomembneje pri delu z gesli je prepoznati in spoznati, kaj natančno morate spremeniti v življenju.
Morda vam primanjkuje sreče, samozavesti ali profesionalnosti.

Predstavljajte si, kako bi morala izgledati uspešna in bogata oseba s tem, kar želite.
Po tem vam bo veliko lažje izbrati pravi verbalni ključ in zagnati življenjski program. Ko izgovarjate geslo, se zamislite na mestu slike, ki ste jo ustvarili.

Algoritem se izgovarja tako:
Vedno začnete z besedo SKUPAJ, sledi vaše geslo in končate stavek z besedo ZDAJ.

Z uporabo gesal boste spremenili svoje podzavestne vzorce, hkrati pa boste dosegli korist na materialnem in poklicnem področju. Glavna stvar je verjeti v moč besed in si prizadevati za dosego svojih ciljev. 

Svetujem vam, da preverite če morda niste mi ljudmi, ki imajo navade s katerimine morete ustvariti bogastva.

K privabljanju denarja in uresničivi želja si lahko pomagate tudi z drugimi afirmacijami oz pozitivnimi trditvami, ki jih najdete na strani POZITIVNE MISLI.

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 16/04/2021