Osebno leto 9 - Numerologija

O s e b n o   l e t o   9

Osebno leto te usmeri k zaključku  devet letnega cikla. To je leto zaključevanja nedokončalih poslov, ter zaključevanja odnosov. Sedaj stopaš v obdobje naslednjih devetih let, brez nerazrešenih zadev, ki bi te vodile nazaj.

Ko zapreš ena vrata se druga vrata odpro. Vendar če ne dovoliš zapret vrat za seboj, ne boš sposoben prepoznati novih vrat in ujeti novih možnosti. To je čas, ko res lahko realno pogledaš na preteklost, kako ta vpliva na vašo sedanjost, in se na podlagi tega odločiti, kako ustvariti svojo prihodnost. Ni pomembno le kje si danes ali kje želiš biti jutri. Pomembno je vse kar se ti je zgodilo, pomemben je vsak ki si ga kadarkoli srečal, karkoli si kadarkoli naredil in vsi občutki, ki si jih kadarkoli čutil ali zanikal. Kje se nahajaš danes je rezultat preteklih dejanj. Da se lahko pomakneš naprej, se moraš sprostiti čustveno, duševno in telesno iz tistih aspektov, ki že dolgo ne služijo svojemu namenu in te priklenejo k točki kjer že dolgo ni izhoda. To je čas, ki spaja vašo preteklost in sedanjost, in potencira vašo prihodnjost. Preteklost je treba sprejeti takšno kot je bila, in občutiti kot je bilo, čeprav so občutki lahko neprijetni.

Možna je velika preobrazba. Pojavile se bodo spremembe in izboljšanja na vseh področjih življenja, pa čeprav prvi hip ne boš videl pozitivnih sprememb. Ko boš odkopal stara potlačena čustva, bo življenje postalo veliko lažje in bolj razumljivo. Bolj ga boš užival. Če boš občutil otrpelost ali stagnacijo bo temu vzrok zadrževanje čustev, namesto izražanje le teh. Kot magnet  dobiš situacijo, ki si se jo izogibal. Vsi verjamemo, da čustvena izpoved zgleda kot slabost, zato je videna kot negativna. Resnica je, da je čustvena izpoved naša prednost oz. naša moč, naš notranji obrambni mehanizem. Je naše edino sredstvo v svobodo, kot končno orodje ustvarjalnosti.

Ljudje, ki ne sprejemajo svoje preteklosti, se bodo nahajali v istih situacijah kot v preteklosti. Ponavljali stare napake, nesposobni bodo sprejeti nove izzive. Z vsem bodo nezadovoljni. Tako bodo našli vzrok, da upravičijo svoj nezadovoljen položaj, ki jim ga drugi očitajo. Krivijo čas, očitajo si svoje napake, in včasihse celo smilijo sami sebe. Trmasta prepričanja so ponavadi vzrok, da ljudje nič ne storijo. Pogosto ljudje lažje sprejmemo slabe izgovore, da ne moremo naprej, kot pa da sprejmemo odgovornost za svoje težave in stopimo naprej.

Nekateri ljudje se bojijo biti del človeškega potovanja. Potrebno je razviti svojo voljo svoj značaj, ki največkrat izhaja iz nesporazumov.

To je leto, ko ni le dovolj intelektualno razumevanje samega sebe.. To je leto, razpletov in zaključkov, ki ti daje možnost, da osvobodiš sebe vseh zmotnih prepričanj, ki te pogosto delajo nesrečnega, nezadovoljnega in  zaradi njih stagniraš. Leto 9, te nauči kako se osvobodiš svoje preteklosti, kako opustiš navezanost na stare navade. Tako boš razumel, da nisi več žrtev starih navad. Lahko se jih boš osvobodil in jih pozdravil.

V letu 9 se nebo dogodilo nič novega, če se nebo razrešlo kar se mora. Če neboš razrešil starih težav, se boš lahko trudil, a se nebo zgodilo nič novega. Pomembno je, da sedaj rešiš svoje čustvene probleme, kajti z ignoriranjem teh, se ti bo v ciklu naslednjih let vse to ponovilo.

To je leto, ki gre v vseh pogledih skozi tvoje življenje in pretehtajte o vsemu, kar se vam je v življenju zgodilo. Tukaj bodo stvari, ki se jih nočeš spomniti; spomin ti jih je lahko zablokiral iz zavesti. To so dododki ali položaji, ki jih je sedaj potrebno ozavestiti. To so težke obremenitve, ki so v tebi zasidrane kot sidro, onemogočajo ti stopiti v življenje po katerem hrepeniš. Stvari, ki so pozabljene moraš ozavestiti kajti le tako boš lahko šel naprej.

Utež prejšnega in sedanjega časa, povzroča depresijo, pa čeravno poskušamo pretentati sebe, da se z izogibanjem čustev izognemo depresiji. To pretvarjanje ustvari globje zanikanje in nato še globje depresije. Če živiš v sebi pod streho čustev, kot so zanikanje, strah, jeza ali bolečina, te to hromi in ne moreš živeti ustvarjalno. Dobra možnost je da uporabiš ta čustva, kot opravičilo za vsa zakopana čustva v sebi. Z zanikanje ustvarjaš sam sebi veliko težav saj se ne soočaš z dejstvi. To se potem pokaže v tvojem osebnem življenju, ko nasploh oblikuje življenje.

Strah je naraven odziv na lastna občutja. Edina pot k soočanju s strahom, je da razumemo ta strah, kot tudi vse druge občutke, in da omogočimo spremljati njegov lastni razvojni proces. Ko se okleneš strahu, s tem odklanjaš sprejemati sposobnost napredovanja. Strah te hromi, drži nte ujetega na mestu.

Začuti svoj strah, spremi njegovo navzočnost, dovoli mu da se pomakne skozi tebe in tako v bistvu izgine iz tebe. Ta process razvije pogum in sposobnost spoznati tiste stvari, ki resnično delajo strah, in tista, ki so potrebna da ne občutimo strahu. Vaša čustva so instinkti in smisli, ki so znotraj nas, so bistvene da lahko preživimo.

Bodite pošteni do sebe. Že pozitivno razmišljanje ustvari medvedjo zaslugo. Vaše misli in občutki sta dve zelo različni energiji. Treba jih je doživeti, da jih znaš razlikovati. Kakorkoli, kadar moške misli in ženski občutki najdejo mir drug z drugim, vaša osebna moč preživi, in vaše celotno bitje se razvije.

Vibracija števila 9 odvzame kar je videti kot napačna pot. Treba je najti pravo smer iz nedokončanih spornih stvari, katere ti onemogočajo hojo naprej. Naraven proces leta 9 je, biti čustven. Ni bistvo ukvarjati se le z čustvi od prej, ampak tudi z novimi čustvenimi položaji , ki pomagajo sprožiti stare občutke kateri morajo biti sproščeni. To leto so razmere lahko zakonitosti prejšnih let, v različnih oblikah Predstavljajoč posledice nekaterih delovanj, nedejavnosti, prepričanj in odnosov. Ne moreš živeti v sedanjosti popolnega trenutka, če je del tebe ujet v preteklost. Zato boš želel nazaj in dobiti nazaj tiste dele sebe, ki so v bistvu zalepljeni na brezplodne položaje.

V tem letu bosta radodarnost in sočutje odigrala pomembno vlogo. Z doseganjem vedno večje globine občutkov v sebi, boš čedalje bolj sočuten do drugih ljudi. Zavedal se boš kako pomembno je sporazumevanje glede čustvenih zanikanj. Zavedal se boš tudi razlike med sočutjem in krivdo.

V letu 9 se obudijo nesrečni spomini, to pa je možnost da jih ozdravimo in ustvarimo nov prostor za srečo. Nenatančna prepričanja se zamenjajo z novimi  resnicami. Ko sprejmeš to kar se ti je dogodilo, lahko razviješ jasno sliko kaj želiš, da se ti dogaja. Staro postane preteklost , prostor daš novim stvarem v prihodnosti.

Nekateri dogodki, ki bodo zaključeni ti bodo prinesli veliko olajšanje. Ne predpostavljajte najslabše. Tvoja preteklost je imela smisel, voditi te tja, kjer želiš obstajati. Vaše razumevanje leta 9 , bo zelo poživljajoče in dinamično potovanje skozi to obdobje.

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 31/01/2024