Osebno leto 8 -Nastja Klevže _numerologija

O  s  e  b  n  o        l  e  t  o           8


  • – Razvijanje osebne moči
  • – Razumevanje uravnoteženosti
  • – Dosežki

Kar želiš, to lahko tudi dobiš v letu 8. Vendar deluj  pošteno na vseh področjih. Kajti če boš počel stvari, ki so nezakonite in nepoštene, se lahko končajo tako, da postanejo veliko breme. Če v tem letu ne boš vedel kaj početi, se boš v življenju počutil zelo negotovo. To leto moraš biti specifični in realni.

Leto 8 je leto samopomoči. Pogosto se  začne s preplahom, da nimamo dovolj osebne moči. Vendar se tako le dvigneš nad te misli in dobiš svojo moč, da lahko najdeš svojo pot.

To leto boš uspešen na področju svojih odločitev, točnosti podatkov in globine svoje zavesti.

Lansko leto je bilo leto globokih čustev in s tem tudi precej nejasnosti. Vendar  ti je omogočilo odgovoriti si na veliko zastavljenih vprašanjj –  kdo v resnici si in zakaj je tvoje življenje takšno kot je. Tako si lahko spoznal svoje potrebe. Sedaj pa le še rečemo –  ko je dovolj je dovolj. Prišel je  čas poslovanja. V tem obdobju nagonsko veš kako postati močnejši, kot si kadar koli bil.

Število 8 je znano kot število –moči, materialnih in finančnih dobičkov, dosežkov, nagrad, statusa in zadovoljstva. Leto 8  nudi osebno moč kot sredstvo, da dosežete pomembne cilje, ki bodo spremenili celotno smer in kakovost vašega “potovanja”.

Občutek notranjega zadovoljstva je nagrada osebnega leta 8. Vendar pa moramo povzeti in dojeti vsa leta in dogajanja skozi njih , da lahko razumemo, zakaj je njegova vrednost tako velika.

Leto bo omogočilo,da se lahko odločiš  natanko zato, kar želiš doseči v življenju. In ob tem brez rez prekinjanja odnosov in navad, ki si jih obdržal iz preteklosti. Začneš lahko iz smeri, ki si si jo zadal v začetku leta, samo da najdeš sebe v tem novem položaju. Napredek bo prišel preko informacij ali razumevanja, ki si jih pridobil v tečaju skozi leto.

To leto so dosežki le začetek vačega dolgoročnega napredovanja. Spomnite se, poželenje lahko ustvarita  samo dva koraka, ali ljubezen ali sovraštvo. Ko si uglašen s svojim poželenjem, ki  prihaja iz ljubezni, te lahko njegova moč  popelje skozi notranjih zadovoljstev do  zunanjih uspehov. Zaupajte letu. To leto te bodo dogodki in razmerja popoljela iz ene izkušnje v drugo.

Če nisi zadovoljni, kje se v življenju nahajaš sedaj,  potem moraš nekaj narediti da spremaniš te razmere. To ne pomeni, da moraš spremeniti zemljepisno lego, da bi bil kjer želiš biti. Biti kjer želiš, se nanaša tudi na ljubezen, odnose, partnerstvo, zdravje, finance ali bilo kaj druga, kar lahko izboljša in ustvari željeno. Neglede kakšno izboljšanje si želiš, je zelo pomembno, da si  k cilju usmerjen z dosegljivimi ambicijami. Zo pomeni, čeravno da so vaši cilji  zunanje narave, je pomembno, da so z dosego ciljev zadovoljeni tvoji  notranji občutki. Le tako smo lahko zares srečni.

Materialni  dobrine in podpora drugih, bodo to leto prišli  lažje, kot kadarkoli prej. Spoznaš lahko tudi nove ljudi, ki pravtako iščejo toplino v osebnem zadovoljstvu, resnico in svobodo. Ne rabiš več prenašati tistih, ki že dolgo ne več ne podpirajo ali razumejo tvoje neodvisnosti po svobodi.

Možno je, da ti bodo sprva nekateri  nasprotovali. To bodo tisti, ki bodo menili , da si si postavil previsoke cilje, ali pa tisti, ki so negotovi v  vaših ambicijah. Lahko se zgodi, da boš dvomil vase, ker neboš vedel kako so se same želje pojavile, pa nimaš sredstev zanje, ali pa znanja. Lahko začutiš močan potencial energije 8, hkrati pa boš lahko tudi nezmožen natančno določiti, kaj želiš doseči.

Ne naredi nobene napake. To ni leto, ko bi šlo vsa na lahko. Materialni plan je pogosto hladen in tekmovalen. Dosledno trdo delo in odločnost sta nujna. Težke odločitve bodo morale biti sprejete skladno s prilagoditvijo, na kar morda ne boš pripravljen. Telesna, duševna in čustvena napetost, bodo morda posledice tega. Vzeti si moraš primeren čas, za počitek in nabiranje energije. Tudi, če meniš da ni potrebno moraš to storiti. Vzami si odmor, da ne “pregoriš”.

To je leto dinamičnega delovanja, učinkovitosti, intelegence in zaupanja. To je čas, ko boš želel nagrade, od vsega kar si vložil v življenje. Te nagrade bodo odvisne večimo od tega, koliko ljubezni si vložil v to kar delaš.Konec koncev, boš odkril, da se ljubezen kaže v veliko različnih oblikah in je brez dvoma največja moč od vseh.

Znova lahko premisliš o pojmih, kot so denar, moč in uspeh, ter tako dojameš njihov resen pomen ki spremenijo gledanje nanje v tvojih očeh. Resničen uspeh, v tem dnevu ali dobi, bo merilo, ne da gledaš kaj lahko vzameš od sveta temveč kaj lahko vanj prispevaš. Tukaj nisi zato, da bi ustvarjal in garal za druge, ampak da ustvariš svojo unikatno podobo. Če bosta denar in moč, se pokazala, da te vodita, potem si dosegel predvidoma določene cilje.

Leto 8  je leto iskanja notranjih zadovoljstev in sreče. Ena prvih nagrad tega leta je, končno delati kar želiš.Lahko boš napredoval. Zagrabite priložnost in stavite nase!

Računaš lahko na blaginjo in na varnost. Zavedaj se kaj se dogaja na svetu. To bo okrepilo  tvojo moč in ti bo omogočilo prevzeti previdnostne ukrepe, da zavaruješ svoje vire in ugled. Pripravljen si narediti obrat v svojem življenju, tako dabo postalo zares ispopolnjeno. Ta čas jemlji sebe resneje.

Čustveni prepiri se bodo pojavili, da se  ego sčisti, in ne da čustva potlači. Ko ego doseže spokojen prostor in postane uravnotežen, začnejo v sposobnosti rasti .V tem času res moraš delati, kar želiš.

Bodite zavestni. Tekmovanje ni odgovor za ohranjanje kakovosti. Kakovost ne more biti v pomoč, ko tekmovanje postane vojna. Najlepšo kakovost lahko ohranimo samo z ljubeznijo do kakovosti. Spomnite se tega, ko pogledaš vase  in svoje ideje to leto. Osredotočite se na več spornih vprašanj.

V kaj boš resnično verjel to boš dobil.

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 31/01/2024