OSEBNO LETO 7 _ NUMEROLOGIJA

O S E B N O   L E T O  7

– notranje potovanje

–  leto učenja

Dobrodošli v osebnem letu števila 7. In katere energije predstavlja 7? V ozračju vlada zasebnost, osamljenost in mirnost. V letu 7 bomo ves čas iskali odgovore na  vprašanja o sebi in smislu željenja. Iščemo resnice, modrost, znanje, izpopolnjevanje in popolnost.

Vendar, brez zavedanja namena energij v osebnem letu 7, nas potovanje skozenj lahko zmede, žalosti, lahko se pojavijo depresije, skratka postane moreče. Tudi, če imate velike  želje, da bi letos napredovali, je to leto učenje, koko zase ustvariti pogoje katere si želite. V procesu, bo 7 več čas razkrivalo tiste vidike vašega življenja, s katerimi si postal nezadovoljen ali nesrečen.

Namen tega je zavedati se, kako popolno in izpopolnjeno lahko postane vaše življenje, če narediš tiste spremembe, ki morajo biti narejene. Le tako boš spoznal, kaj resnično želiš v tem hitro spreminjajočem in negotovem svetu.

V letu, osredotočenja nase, boš iskal – in tudi našel –  tisto duhovno pot, ki je prava zate. Iz vaše zasebnosti, bo prišlo veliko modrosti, v vašo zavest – sam status quo tako ne bo zadostoval več.

Namesto hitenja ven, najdi novo priložnost. Počutite se kot bolnik, ki čaka na ozdravitev. Prisilite se, izločite stare nezadovoljujoče občutke. To ni čas, ko delamo, to je čas, ko načrtujemo.

Upočasnite se!  Priznajte si, če čutite, da ste se izgubili v življenju in se počutite, kakor da ste, na razburkanem oceanu. Če si negotov, kaj želiš, pa četudi veš, moraš sedaj uporabljati svojo modrost. Ne delajte panike. Če se počutite izgubljene, je lahko to samo ena od poti, da odkrijete, kje se nahajate, kaj mislite kje želiti biti – kaj imate na sporedu?

Morate se umiriti. Stvari jemljite na lažji način. V letu 7, smo ljudje nagnjeni k spodrsljajem in padcem, če se prehitro premikamo. To lahko dobesdno pomeni telesni padec, čeprav pa ni nujno, da se zgodi, če si oprezen. S  tem te želi šokirat, zaradi tvojih notranjih zanikanj in te sili v tišje razmišljanje in bolj globok pogled VASEg. Ali pa lahko 7, “pomete” zasebno življenje v javno. 7 je številka škandalov, skrivnosti, zarot.. Ponos lahko sovražno deluje na druge. Ena pot ali druga. Zanikanje ni opcija tega leta. Če padeš letos pod past, boš kmalu spoznal da je bilo to neizbežno. Vendar pa je bila to priložnost za premikanje v naprej, v bolj naravne in udobne smeri.

7 poudarja: pogled v notranjost, čustva, raziskovanja, analize, intuicijo – slutnje, odraz, osamljenost, zaupanje. To pomeni “tiho notranje” leto, ko najdeš odgovore, predvsem na “pekoča” in tudi na izmikajoča vprašanja.

To leto moraš iskati kaj občutiš kot idealno zate, študij, in analizirati kaj potrebuješ za učenje in najti ukaz za izpolnitev tega. Celotno leto bi lahko temeljilo na Razmišljanju o človeku. Ne predpostavi takoj, da poznaš že odgovore. Takojšne zadovoljitve ni na tem dnevnem redu. Počasni tempo leta 7 , povzroča razočaranja in zaskrbljenosti. To ni leto hitrih akcij, ampak se pomikamo skozenj počasneje z namenom doseganja dolgoročnih ciljev.
Bodite potrpežljivi. Imejte zaupanje. Zelo malo dejavnosti se bo dogajalo v ciklu leta 7 kajti  namenjeno je za pridobiti si čustvenih in duševnih izkušenj. Na podlagi le the pa bo možno dobiti več dosežkov v letu 8.

Čeprav se bo vaše življenje odvijalo počasneje – samo občutki bodo takšni-
je možno, da se ti zgodijo pomembne stvari. To pa je zaenkrat le odskočna deska k doseganju večjih potencialov, ki se bodo izražali v prihodnjem letu!
Ni pomembno kaj boš delal, zavedal se boš vsega – vse tja do lepotnih napak v svojem življenju! Torej lahko analiziraš in študiraš svoje opcije v življenju!

Vse te izkušnje letos, bodo delovale v 7 kot moč odsevov. Enkrat, ko se ta moč prepozna, bo vaše življenje postalo laže razumljivo in ga boste lažje uredili. Odsev ne pomeni le pogledati nazaj in razmišljati o preteklosti, temveč pogledati na vse in vsakogar sedaj in videti potem svojo resničnost kot odsev skozi te ljudi in misli. Nekateri vaši aspekti se bodo čutili kot da v tem prostoru niso več potrebni.

Ni pomembno kako razmišljaš, duhovno ali materialno, odsevna moč števila 7, bo razkrila, prazen prostor tvojega življenja, kateri lahko povzroži, da se počutiš osamljen. Sprejmi, da obstaja ta praznina, in odkril boš polnost svojih resničnih sposobnosti. Videl boš, da je tista praznina vaš lasten prostor neizpolnjenih potencijalov.

Ko se globoka čustva pojavijo, jih občutite – tudi če so neprijetna in boleča! Doživite jih! Ne zanikajte jih! Ne potlačite jih. To je obdobje, ko lahko pride do zdravljenja. Znak je , ko čustva dobesedo počijo ven iz človeka, temu stanju večkrat napačno rečemo depresija. V bistvu pomeni potlačitev –držati čustva v sebi. Ko so ti občutki prepoznani in sproščeni iz vašega telesa, to še samo pomeni da bo prišlo do izboljšanje vašega duhovnega, fizičnega in čustvenega stanja.

V tem procesu sproščanja čustev, ni potrebno da bi to bolelo nas ali koga drugega. Ampak, potrebno je, da čas preživiš sam, tako da občutki, ki so tukaj vpleteni se ne razdelijo na drugo pozornost. Včasih lahko doživiš presenečenje glede svojih občutkov, kot da so bile temne skrivnosti, ki si jih ohranjal v sebi. Razumevanje bo okrepilo vaše zaupanje.

Ne-analizranje je oblika zanikanja. Ne-analiziranje pomeni da imaš pravilen odgovr, vendar ga odklanjaš sprejemeti. Pri iskanju odgovorov se odločiš za tistega, ki ga imaš raje, kot sprejeti resnico. Ne pozabite, da kar je resnica zame ni nujno, da je resnica za nekoga drugega.

Ne moreš pričakovati, da bodo drugi vedeli, kaj ti misliš ali čutiš, kaj se dogaja s teboj, ali pa razumeli tvoja razpoloženja in tvojo molčečost ali skrivnost. Lahko bodo mnenja, da ste na različnih valovnih dolžinah. Težko se ti bo približati ali te razumeti. Nihče ne more prebrati tvojih misli in občutkov. Zato komunicirajte. Namesto, da razmišljate, da so vam odnosi, kar dodeljeni, probajte najti pot, da jih razumete.

Vsak v vašem življenju, zrcali nazaj vašo resničnost. Njihovi odnosi in vedenje te lahko veliko naučijo o sebi in ti preskrbijo ključne informacije, o tem kaj se dogaja v tvojem življenju na tem planetu.

Uporabite to leto za pridobivanje znanja in zaupanja. Spoznajte kako navdarjeni in unikatni ste. Sprejmite dejstvo svobodnega duha izbire. Združite resničnost svojega življenja in življenja na zemlji. To leto, pogleda vase in iskanja sebe, daje možnost odkriti sebe kot si sedaj in to kar bi želel enkrat biti. Življenje ni omejeno k eni njivi ali enemu kraju. Dobi predstavo, kaj pomeni velik svet, z vsemi njegovimi lepotami in grozotami – razburjenja in njegovo povprečnost.
Ta razgledanost ti bo pripomogla, da najdeš zase uravnoteženost.

To je leto, ki daje možnost naučiti se osnov magije. Skrivnost manifestacije. Zakon obilja. Volja mora najprej ugotoviti, kaj hoče, zavest pa mora načrtovati dosežek s premišljevanjem in odigranjem dejstev. Moraš se soočiti s svojimi strahovi in jim omogočiti, da se pomaknejo skozi tebe nato pa ven iz tebe. Skozi ta process, boš zvedel kaj povzroča tvoj strah.

Pravi namen za uspeti, bo odpuščanje krivde. Brez krivde, boš spoznal svojo resničnost in obdržal boš lahko svojo uravnoteženost. Brez uravnoteženosti, se vaša magija lahko dobro materializira, vendar ne tako kot ste upali. Sprejeti resničnost je ključ in jo terja vaša celotna navzočnost. Predstavi ti popolno situacijo , kjer najdeš odgovore, ki jih potrebuješ. Zato leto 7 sprašuje po načrtih, pred delom.

Življenje razteguje poti, onstran naših zasebnih lastnih okolij. Onstran tega našega življenja smo povezani s celotnim vesoljem, ki je poln življenja in energij, ki si jih ne moremo mi niti zamisliti. Raziščite vsak vidik resničnosti in z koncem tega leta, v vaših mislih ne bo nobenega dvoma, o  tem, kdo in kaj si, ioziroma ali si vključen k spreminjanju kaleidoskopa , ki mu rečemo življenje.

Če si mnenja, da že poznaš svojo resnično identiteto, lahko doživiš kar nekaj zanimivih, posebnih razodetij in šokov. Leto 7 ti omogoči da odkriješ, kako lahko izpoplniš sebe, in tudi svoje življenje, ko se vaša čustva združijo z znanjem – modrost.

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 31/01/2024