O s e b n o    l e t o   6

O s e b n o    l e t o   6 - Numerologija

Potovanje skozi leto 6:

odgovornost
–  odnosi, zveze, razmerja, sorodstva
–  uravnoteženost, ravnovesje
–  ljubezen
–  celjenje ran.

Naš najosnovnejši nagon za preživeti je instinkt. Kadar se zgodi, da je to kar imamo radi ali v kaj verjamemo ogroženo, lahko vzamemo zelo ekstremna merila za obrambo. V takih skrajnostih se pogosto ne zavedamo, da moči ki jih pokažemo, znajo biti veliko bolj nevarne kot so dejansko grožnje. Tukaj so sedaj tri močne “prometne poti” energij odprte zate. Na levi in desni so nestabilni robovi nasprotnih skrajnosti. Središče ulice ja uravnoteženost in to je tam kamor se moraš osredotočiti. Dobrodošlica v ciklu leta 6, kjer boš začutil da rastejo tvoji čuti dolžnosti in prioritet.

Sprejmite odgovornosti. Ampak ne poenostavite, da že veste kaj le te so. Ko se leto zaključi, boš ugotovil, da vsaj ena odgovornost je, ki ni več tvoja ali je sploh nikoli nisi prevzel. Prezrte odgovornosti lahko terjajo svojo pozornost sedaj. Prva  obveznost je do sebe.

Postati boš želel bolj prepričan vase in najti pravi prostor zase v tem svetu.

Lahko tudi da se osredotočiš na potrebe koga drugega in najdeš pot za uravnotežiti njihovih potreb s svojimi lastnimi. Lahko pride do prilagajanj in žrtvovanja. V veliko primerih, je najboljša pot pomagati drugim, tako, da jim dopustimo da so odgovorni zase in svoje težave. Drugi primeri pa bodo terjali nenavadno raven potrpežljivosti, sočutja in razumevanja. Moral boš tudi razmisliti katere ideje in prepričanja niso več uporabne v tem času ali v svojem primeru. Nič te ne mora zasužnjiti, če odgovarjaš drugim z ljubezijo. Razen če tvoji odgovori prihajajo iz občutka krivde in strahu, zato bi se lahko počutil nemirno.

To je leto, ki poudarja ljubezen, srčne zadeve, vključno s poroko, družino, otroke, starše, družinske prijatelje, dom, celjenje, izobraževanje, varnost, mir in ustvarjalnost. V vašem osebnem življenju bodo užitki in težave. Ko bo ljubezen tvoja osebna motivacija, boš lahko dosegel karkoli. Najprej se bo potrebno naučiti razliko med ljubeznijo in oblastjo. Ljubeznijo in krivdo. Ljubeznijo in strahom. Ljubeznijo in privlačnostjo. Ljubeznijo in sovraštvom. Ljubezen se ne da kupiti, niti  prodati. Z njo ne moraš manipulirati ali jo nadzorovati ves čas.

Neuspeh v ljubezni, je lahko v nas ustvaril zmotno prepričanje, da ljubezen boli. Ljubezen ne more boleti nikoli. Le izguba ljubezni, to boli. In strah, ki je v nas, da bomo izgubili ljubezen, nas dela pretresene. In tako je naša ljubezen do sebe ranjena. Vendar kakorkoli, jeza mora biti izražena. Odpuščanje pa je nujno.

Ko se bo leto poslavljalo, bo potreba kontole položajev minimalna. Preprosto, ljudje bodo bili kar so, nebo manipuliranja s čustvi, tako da bodo vača čustva odkrita in ljubeči boste. Drugi se bodo počutili lahkotno in udobno v vaši  družbi. To bo ustvarilo enotnost in iskrenost……… in vse kar začenjaš ljubiti in  imeti sebe raje kot kdaj prej. Si popolnoma drugačna oseba, kot si bil pred par leti. Zorel si. Razvijal si se. Gre za obdobje, ko zrcališ sebe kot novega človeka.

Medten ne obljubljaj, kar ne moraš izpolniti. In ne prevzemaj odgovornosti, ki niso tvoje. Če boš to počel bodo zamere in razočaranja neizogibna. Sprejmite prepričanja za svoja čustva, čas. In denar bo zaslužen to leto. S svojo močjo se letos lahko pozdraviš. In si v pomoč drugim pri zdravljenju. Da, zdravje in celjenje so glavni dejavniki leta 6. Ko se pokažejo bolezenski simptomi, lahko pogosto v letu 6 ugotovimo kje so korenine izvore bolezni. Vzrok bolezni so največkrat vaša potlačena čustva, ujeta znotraj vas, pa bi bilu nujno , da jih sprostite.

Čeprav se boste to leto lahko nekako sporazumeli z vašimi lastnimi težavami, boste hkrati tudi pomagali drugim s svetovanjem. Nekakšen reševalec problemov boste. Energija 6 je kakor magnet – polni občutkov – ki lahko pritegne ljudi k sebi, celo neznance. Ljudje čutijo, da jim lahko pomagate. Ampak, dovoliti ne smeš, da bi ljudje postajali odvisni od tebe, ali se prostovoljno vmešavati s svojimi nasveti. Vedeti je treba, kdaj reči ne.

V ciklu leta 6 preide vedno do sprejemanja novih odgovornosti. Pokažejo se nove možnosti. Odkrivali boste nove kraje. Pogosto pride do menjave stanovanja, ali kupujete nov dom. Je obdobje, ko ljudje iščejo svoj nov prostor na svetu, prostor, kjer bodo našli svoj smisel in bodo lahko uživali. Lahko se začne delo na domu, začne ali razširi. Na delovnem mestu se pojavijo dodatne odgovornosti, naloge.. Odnosi in veze so videti takšne, kot v resnici so, pod pogojem da si vzameš čas da pogledaš in se dovolj poglobiš vanje.  To je čas primeren porok, ali se veze obnovijo. Rodijo se dojenčki. Od kdove kje se pojavijo sorodniki in prijatelji, s katerimi že dolgo nismo imeli stikov. Nesrečni zakoni ali veze se “pozdravijo” – ali končajo.

Čustva, Kot da tekajo, zdaj gor zdaj dol. Zdaj so vroča, potem hladna. Pravica je iskana, presoje so narejene. Mišljenje o tem, kaj je pravično se lahko spreminja, pogosto kadar želiš biti pravičen do enega, dvomiš da si pravičen do drugega. Vendar kadar se pravičnost pravilno izrazi jo razumejo  vsi ljudje.

Kjerkoli krivimo sebe ali druge, tam je tudi sovraštvo. Zato morajo presodki biti preverjeni in izračeni z čustvi. Če boste imeli v sebi sovraštvo bo zmanjkalo prostora za ljubezen. Sovoštrvo bo razjedalo vaše telo, iz vas bo izbruhnila bolezen ali bes. To je obdobje sprejemanja, odpuščanja, razumevanja in zdravljenja, do katerega ne more priti, če imate v sebi potlačena čustva ali gojite sovraštvo.

Sovraštvo ne more biti pregnano iz zemlje, če je v bistvu ga nekaj v vsakem od nas. Namen nas je ljubiti, kar pa je težko, če znotraj sebe gojimo sovraštvo. Če si to priznamo, in iščemo pravi vzrok, da to pozdravimo, osvobodimo sebe bolezni in kmalu bomo lahko začeli svobodno ljubiti.

Želel boš, da bo to leto zanesljivo.  Treba je nehati soditi druge in jih sprejeti ne glede na to kaj meni družba ali oblast. Nihče drug ne more soditi vam, ali vam narekovati pot vašega življenja. Sprejemajte svoje občutke, da ugotovite kaj je resnično. To je svobodno razmšljanje. To je odgovornost.

6 predstavlja izobraževanje. Zlasti tisto zvrst, ki pritegne osebno napredovanje hkrati pa odkriva Resnico prek domnev. Vsi se moramo veliko naučiti o življenju. Takih lekcij pa ne dobimo v šoli v učilnici ali od učiteljev in ne  od politikov. Ne predpostavi, da imaš ti sam ali kdor koli drugi odgovore na vsa vprašanja. V obdobju extremne energije, ko predpostavimo, da imamo vse kar delamo prav ali predpostavimo, da se motimo in vprašamo druge kaj je prav.

6 ti daje moč magneta. Na vse kar se osredotočiš, tudi če je zelo odaljeno, boš z lahkoto pritegnil. Seveda lahko ima tudi to svoje slabosti. Osredoči se na nevarnost in pristal boš v nevarnem položaju. Osredotoči se na kovanec in imel ga boš. Osredotoči se na napake drugih ljudi, in dobil boš negativno obnašanje. Iščete težave, in verjemite mi, našli jih boste. Poskušajte se osredotočiti na dobro v drugih ljudeh. Stara prepričanja zamenjajte z novimi.

Iščite miroljubne rešitve za reševanje težav. Drugim omogočite živeti svoje lastno življenje brez svojega neprestanega vhoda in presoje.

Če imaš težave, da se mučiš z obveznostjo, če si zamerljiv ali plah se ti to dogaja zaradi napačnih razlogov. Odgovornost pove, da zanjo pogosto nimaš izbire. Je nekaj kar ti vzame svobodo, nekaj kar ti ni najbolj pri srcu, ali nekaj v kar si bil prisiljen. Ljubezni ne moraš izsiliti.

Odgovornost mora izhajai iz naše volje in ne mora biti vsiljena. Skrbna misel bi morala biti vaša motivacija za prevzem odgovornosti. To leto ti razmere ponujajo, da je odgovornost res ljubeča in naravna. Uravnotežena energija leta 6 povrne, obnovi in pozdravi.

Si na potovanju, kjer imajo energijo Moč in Prioritete; kako se počutiš resnično v svojih odnosih. Je potovanje skozi zdravilne vrzeli med generacijami, spoli, presojami in posomaznika.

Je potovanje miru.

In je potovanje LJUBEZNI.

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 31/01/2024