O s e b n o     l e t o   5 - Numerologija

Potovanje skozi spremembe, svobodo,

novih izkušenj in učenje iz napak.

Vstopaš v osebno leto 5, leto svobode. Svoboda je za ljudi najbolj pomembna v tem obdobju. V tem letu boš zelo iznajdliv; obdržal boš svobodne poti in dodatno razširil svojo svobodo.

5 je število raznolikosti, pestrosti, potovanj in različnih kultur. S čimerkoli se ukvarjaš, boš iskal globok smisel za stvari, kit e pritegnejo. Ozaveščenost je najboljša varovalka, ki jo imaš v tem vznemirljivem in nepredvidljivem ciklu, osebnega leta 5. 5 je tudi število sprememb, priložnosti, varijant, ponudb, drugačnih prepričanj, nenadnih, nepričakovanih in neobičajnih pogledov. To leto bo polno novih iskušenj.

Sedaj si na polovici devetletnega cikla svojega življenja. Prva štiri leta so za teboj. Zadnja štiri pa še prihajajo. To sredinsko leto, ti bo omogočilo spoznati razliko med delom tvoje preteklosti, sedanjosti – odkriti svoje potenciale. Pričakujete lahko precejšno spremembo v tem letu, ali niz manjših sprememb, ki vas bodo vodile k ne samo novemu načinu življenja, temveč tudi kompletnemu novemu razumevanju življenja.

Leto 5, nudi tudi priložnost da zavrtite svoje življenje v popolnoma drugačno smer od sedanjega. V letu 5, je tudi možna najboljša sprememba na področjih odnosov. Lansko leto 4, je omejevalo. To leto se treba usmeriti na Brezmejnost in svobodo. Z lahkoto je treba prepoznati možnost ko se pokaže.

To bo klicalo po odprtem in pustolovskem duhu. Izbirajte in izberite previdno med svojimi možnimi opcijami. Izberite le tista, katere si resnično želite in ne trenutne muhe. Če poskušaš iskoristiti vsako priložnost, ki se ti letos ponudi, se je potrebno osredotočiti, kajti nastala bo zmeda zaradi tako velike raznolikosti. To pa nebi omogočilo uspeha na nobenem področju.

Če bi numerološko lahko videli energije kot ceste ali avtoceste, bi bila peta steza najživahnejša in najprometnejša. Tukaj pa promet išče seveda spremembe. Brez osnovnega cilja in smisla smeri pride seveda do nesreč, ljudje pa se znajdejo v položajih kjer ne želijo biti. Najprej si zastavite trden cilj, in seveda smisel cilja. Ampak bodite prilagodljivi. Celo najbolje izdelan načrt se lahko spremeni brez opozorila. Spomnite se 5 je številka nenadnih in nepredvidljivih sprememb.

Si na potovanju “hitrih  korakov”, napolnjenih z opcijami, akcijami in razburjenj. Življenje polno dogodivščin. Čas je da odkriješ svoje resnične potenciale, ki jih nisi do sedaj še izkoristil. To je leto novih ljudi, prostorov in možnosti. Priložnost ti lahko pade v naročje. Lahko pa hodiš sem ter tja in potem najdeš kakšno spremembo.

Končno odločitev je sprejeta potrebuješ še pogum. Temeljite na svojih izbirah, predvsem tistih, ki izhajajo iz vas samih. In razumevanja mogočnega izida the izbir.

To ne pomeni, da obsojate karkoli preden ste to doživeli. Pomeni, da se morate zavedati, kako ena sprememba lahko ustvari verižno reakcijo mnogo sprememb. Pomembno je kaj čutiš iz trenutka v trenutek. Zanikana čustva ostanejo ujeta v notranjosti in praznijo občutek svobode. To leto je pomembno da sprostiš čustva, ki so te že dolgo vlekla k tlom.

Ne glede na to kar se dogaja globalno, se zate svet sedaj odpira. In te vabi k pridobivanju iskušenj. Iskušnje skozi sebe je to kar ponuja to leto. Sprejmite to kot navodilo, in kot ukaz za ohranitev svobode. Nekatere napake je treba narediti. Nepozabite, napaka postane izkušnja, ko je lekcija odkrita in je ne ponoviš. Skozi napake boš razvijal svoja mnenja. Za primer, Alexsander Graham Bell, je telefon izumil pomotoma, pravzaprav je skušal iznajti slušni aparat. Ena največjih napak, ki jih storiš letos ti lahko podari nekaj, še preden namreč daš sebi priložnost k novi izkušnji. Ni vam potrebno vedno izgubiti, to kar imaš, da bi lahko dobil kar želiš.

To leto se boš zavedal, da si od storjenih napak pogosto razočaran. 5 je energija, ki ti bo omogočila da končno postaneš odgovorni za svoje napake, In če si svoboden in pripravljen za spremembe ti bo nudilo alternative, ki jih iščeš. Skozi te iskušnje boš postal močnejši, sposobnejši, učinkovitejši, bolj sproščen, navdihujoč kot človek, saj boš skozi izkušnje rastel , ne pa da bi jih ponavljal vedno znova. Na napake več ne boš gledal, kot krivico, razočaranje in  bedo. Nebo šlo več za ponavljanje napak. To bodo izkušnje. Vsak mesec v letu 5 ti bo dal priložnost spoznati ponavljajoče napake.Spremenite svoj pristop, in dobili boste novo izkušnjo.

Sprosti se in okusi svobodo, ki obstaja znotraj vas, neglede na vaš zunaji položaj. Takšni močni občutki ti bodo pomagali, da lahko spremeniš zunanje razmere. 5 je vibracija pričakovanj in poželenja. Je tudi energija sexa in zanositve. Ko je energija 5 dejavna se pogosto zgodi početje. Kak boš spočel to leto? Otroka? Domislice? Načrte? Kaj pričakuješ? Kaj verjameš?

Brez sprememb, ljudje mirujemo. Do nekaterih sprememb bo prišlo naenkrat in nepričakovano, druge pa bodo prišle kot rezultat vašega lastnega truda.

Torej pričakujmo nepričakovano. Pripravljen bodi na kar koli. Svoboda naj bo prva briga. Razumite, da ste kjer ste, lahko uspevaš iz izkušenj. Če moreš naredi prave izbire in spremembe, zavedaj pa se dejanskosi ves čas. Obstajajo alternative glede na vaša dejanja, ampak najprej moraš spoznati, kaj potrebuješ, da boš se spremenil znotraj.

Nekaj točk usmerja to leto. Predvsem svoboda in spontanost. Če želiš biti bolj svoboden, moraš začeti živeti svobodnjejše. Opustie stare rutine in počni stvari drugače. Iščite nove smeri. Ne “razpihajte” vaše pozornosti ali gledajte preveč ozko, saj lahko skačeš iz ene skrajnosti v drugo , brez da dosežeš kar koli. Vaša radovednost vas lahko vodi do uspeha ali k razočaranju. Odločite kaj je za vas pomembno.

5 je fizična in spolna energija, in bo tudi v centru pozornosti to leto. Opuščanje je lepo, ampak ne zapadite v past, da bi se opuščali z hrano, alkoholom, hazardiranje, mamila, sprejemanje nespametnih možnosti in ekstravagance. Takšno vedenje ti bo dalo občutek sreče in svobode, vendar to ni svoboda, je le neka oblika zasvojenosti. Presežki pa lahko celo zaustavijo nepričakovan preobrat, ki bo oviral vaš napredek. To bi bilo nepotrebno.

Poseben poudarek dajte na svoje telo. Poskrbite zanj. Spoštujte ga. Zdravite ga. Zavedajte se ga. Negujte ga. Privoščite si počitek in relaksirajte se. Ljubite svoje telo. Poskrbite za dobro telesno počutje. 5 je energija sexa. Sex je tisto kar omogoči življenje.

Poglejte stvari takšne kot so v resnici. Noben človek ni enak drugemu. Poštenost je bistvo. Začnite biti pošteni pri sebi, pa boste ugotovili, da poštenost nima ničesar z zakoni in pravilniki. Biti moraš pošten in govoriti resnico. V glavnem igra in manipulacija se ti bosta maščevala. Poskušaj biti iskren.

Vaša obzorja so sedaj veliko širša. 5 vključuje vse elemente “ hitre ceste”. Če se odpraviš samozavestno, s specifičnimi cilji, se boš lahko sprostil in užival v akcijah, ki ti bodo v veselje. Priredite svoje vidike visoko in doživite resničnost sprememb, dogodivčin, prilik in predvsem vaša lastna dragocena  Svobodna volja.

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 31/01/2024