Osebno leto 1 - Numerologija

O s e b n o  l e t o 1

  • Potovanje,
  • spremembe,
  • novi začetki,
  • neodvisnost,
  • samostojnost

Četudi se ti zdijo nekatere stvari, vsakdanje in že dobro znane, se sedaj nahajaš na popolnoma drugačni življenski poti. Leto 1 daje pečat novemu devetletnemu ciklu v tvojem življenju. Spodbuja te, da  ustvariš veliko zadovoljstva, z ustvarjanjem novih potencialov, ki so  potrebni za napredovanje. To je čas sprememb in novih začetkov. Preteklo leto je naredilo celotnemu devetletnemu obdobju tvojega življenja konec. Kakorkoli, izkušnje so bile potrebne, da lahko sedaj začneš z novimi začetki.

Preteklost je končana. Vendar boš moral sprostiti občutke in prepričanja, ki so še vedno usidrana v tebi. Tako, da boš v tem letu  lažje razumel kakšen namen imajo spremembe.

To je leto novih iskušenj, razumevanj, interesov in ciljev tvojega življenja in samega sebe – o tem, kje si bil, kje si sedaj in tega kar bi želel doseči.  Ker bo leto terjalo veliko dramatičnih sprememb, se boš naučil kakšen pomen ima pogum. Spoznaval boš svojo individualnost in ključne spremembe, ki se morajo dogoditi znotraj tebe, da lahko dosežeš to kar potrebuješ.

Naučiti se boš moral odgovornosti, neodvisnosti in izvirnosti. Potreboval boš veliko zaupanja vase. Naletel boš na položaje, kjer boš moral vključiti svoja najglobja čustva,  um, svojo nadarjenost in svojo potrebo po večji svobodi.

Naučil se boš prilagoditi spremembam, ki se bodo dogajale okoli tebe in v tebi. Tvoj napredek ti bo pomagal k novemu razumevanju in priložnostim. Ne pozabite, 1 je tudi število individualnosti.

Sprejmite potrebo po realni in pomembni  spremembi. Zavedajte se samega sebe, svoje vrednosti. Poslušaj svoj glas in se zavedaj svojih občutkov. Kar boš počel to leto se bo kot tečaj  nadaljevalo v naslednjih devetih letih. Svoje odločitve moraš sprejemati previdno in vedno  realno. Če boš sprejel resnico iz svoje preteklosti, se boš lahko zavedal kdo si resnično. Tudi če meniš, da že poznaš svojo identiteto, bodi pripravljen na nekatera nova osupljiva spoznanja.

Začneš lahko dvomiti v znana prepričanja , odnose in mnenja, ki si se jih v bistvu  držal ali jih imel rad, ko dojameš da ta niso več primerna v sedanjih razmerah. Začutiš lahko dvome v ljudi, ki so bili okoli tebe in si želel z njimi nadaljevati odnose. Dvomi lahko nastanejo, ko se zaveš, da odgovornost ali razmere  stojijo na poti k svoji svobodi. Občuti vsa čustva, ki se pojavijo okoli kakšnega spornega vprašanja. Pri nekaterih točkah, boš nagonsko vedel, da se je potrebno prestaviti v drugo smer, čeprav to povzroča osamljenost.

Ne pozabite, to je leto, ki uči ali zahteva SAMOSTOJNOST. Pridobiti Samostojnost, pogosto povzroča občutek zapuščenosti in osamljenosti. Lahko se zgodi, da tisti, za katere si menil, da lahko računaš nanje, nebodo na razpolago. Pridobiti Samostojnost, vedno povzroča občutek krivice, ki je videti kakor sila ki ruši, v nasprotnem primeru, lahko obstaneš z bolečino na  uhojeni poti kot tirnici zamer, graj in zmede.

Dobrodošle nove dejavnosti! Spremenite enolične in stare navade. Brez sprememb – temeljitih sprememb –  ne boš našel sebe še dolgo ne. Prvi cikel ti da možnost  popravit svoje navade in vedenja ter ti določi smer, ki jo želiš. Pojavi se tudi strah in krivda . Vendar se bodo težave  dvignile nad vas, ko se prepustiš spremembi. Ostanite prilagodljivi. Vaš najčvrstejši cilj, se lahko obrne v nepričakovano smer.

Edina stvar, ki jo letos lahko zagotovo pričakuješ je Sprememba. Ena sprememba bo vodila do druge in tako naprej v naslednjo, skozi čustveno, telesno in duhovno prepletanje. Ugotovite, kaj je za vas najbolje in potem delajte v tej smeri. Začnite znova., če je potrebno. Odloči se katero smer želiš dolgoročno za svojo prihodnost. Čeprav začnete po malo, ste na pravi poti k cilju. S počasnimi koraki..

Kakorkoli zanesti se moraš nase, na nikogar ne moraš računati za svojo srečo in uspeh.  Obdaj se z realnimi, svobodomiselnimi ljudmi, ki vas ne kritizirajo in ne obsojajo vsakega vašega ravnanja. Spoštujte jih.

Čeprav je to leto poudarek na sebi– JAZ –  ti bo občutek krivde govoril, da si preveč v centru pozornosti in da je ego težava. Ne gre za to. Rešitev je, da nehaš obsojat sebe. To ti bo omogočilo uravnotežiti samozavest oz. ego med napihjenostjo ali nesamozavestjo,- se počutiti kot da si izpustil zrak.

Lahko se osvobodiš ljudi, ki  stalno nasprotujejo tvojim načrtom ali tistim ljudem, ki vas nenehno nadzirajo. Vedeti moraš, kaj si želiš ter verjeti vase. Če ti zmanjka sposobnosti za nek načrt , si vzami čas, da ugotoviš kaj lahko izpolni tvoj cilj.

Ko si prizadevaš k svobodi, boš opazil, da drugi postajajo manj odvisni ali  kritični. Bolj kot boš samostojen, bolj bodo ljudje zadovoljni. Zaupanje ni zakon, ki skrije vaš strah ali neznanje. Je naravni občutek, da pride iz  sprejemanja resničnosti. Sprejmi realnost svojih želja in potencialov. In karkoli moraš zanje narediti, četudi vedno ne boš poznal odgovora, ti bo uspelo, če imaš iskren namen, se iz njih kaj naučiti ter biti odprt za nove informacije. Zaupanje je zmožnost sprejeti spremembe, ko se zgodijo, in te se bodo dogajale v tem letu.

Vedno se je treba zavedati kaj se dogaja lokalno in globalno in potem skladno načrtovati. Neuspeh za nov projekt, dejavnost, službo, hobij ali kak nov položaj, bo rezultat omejenega uma, ki te bo zadrževal navezanega k nezaželenim ljudem, krajem in razmeram. Začni novo razvojno stopnjo namesto obstoječe situacije. Če ne narediš sprememb, kjer so potrebne, se bodo same ustvarile.

Brez sprememb se mučimo in trpinčimo z oprijemanjem starih  neplodnih navad. Število 1 je število neodvisnosti. To leto se boš zavedal svojih odvisnosti. Zamislite si svobodo, ki bi jo uživali brez njih. Odvisnost pomeni, da si lahko odvisni od drugih – od odnosov, odvisnost od substanc, kot so živila, tobak, droga, alkohol, ali zasvojesnost z  računalnikom itd. Lahko prikrivaš svojo zasvojenost. Ključ za rešitev odvisnosti je, da spoznaš čustven vzrok, zakaj potrebuješ določene stvari tako močno. Odvisnosti ti lahko   vzamejo nekaj let in ti preprečijo da dosežeš rezultate.

Ideje in projekti, ki so nastale pred tremi leti, se lahko realizirajo to leto. Čutiš lahko prijetno presenečenje, ko se nenatančni cilji, iz prejšnega devetletnega cikla, končno povežejo. Razumite da je čas potreben med prehodom iz ene izkušnje k drugi, tako boš lahko užival veliko presenečenj to leto. Merite visoko, verjamite v svoje cilje, in ne opuščajte svojega pionirskega duha, ki je bistvo Osebnega Leta 1. Ne pozabite, da se izkušnje dobijo tako, da se učimo na napakah.

Deluj tako , da ozavestiš svoj strah, namesto da bi ga zanikal. Kajti le tako boš lahko raziskal človeško potovanje z odprtim umom in se zavedal svojih lastnih poželenj in interesov v tem letu.  To leto se boš naučil, da življenje ni boj, ampak nenehen pretok in potovanje energije, ki povzroča spremembe, nihanja, vibracije in se razvije skozi različne cikle učenja.

Skupine:

Za navdih,

Oznake: