Osebno leto 2

Počasno potovanje: povezave, potrpežljivost.

Usmerjenost v podrobnosti in v odnose.

Sodelovanje, vljudnost, občutljivost.

Sočuten in postopen napredek.

Osebno leto 2, je navdušejoče potovanje skozi 12 mesecev, kjer boš našel razburljivo povezavo med svojo preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo. Končno boš lahko uporabil te podatke za premik svojih ciljev v uresničevanje le teh. Ampak ne naredite nobene napake, saj gre to leto za pridobiti vztrajnost in predvsem  veliko potrpežljivost.

Najprej se spusti na realna tla in prenehaj hiteti k rezultatom. To kar si želiš gre počasneje od pričakovanega, in pade nižje kar pričakuješ od sebe in drugih. S potrpežljivosto in  pozornostjo dosežeš rezultate.

Svoje poteze se moraš naučiti izvajati počasneje, skrbno in razumno. Če  ne boš doživel nobenega napredka. Razjasni svoj pogled. Poglej večjo sliko. Odkrite svojo povezavo k vsemu, kar vpliva na vaše življenje.

Seveda se je težko spustiti, ko si prepričan da se moraš gibati hitreje. Ampak počasnost ti da možnost videti stvari realnejše in lepše. Ne boš vedel od kod si prišel, kaj nameravaš postati, kje si, kaj delaš, zakaj to počneš, kam si namenjan ali vlogo, ki jo igrajo drugi ljudje v tvojem življenju. Jasnost je eden od talentov, ki oblikujejo leto 2.

Skušajte sprejeti vse kar se je zgodilo v vaši preteklosti in hkrati živite v sedanjosti. To je zahtavna naloga, ampak če jo sprejmeš za svoj cilj, in se ne ukvarjaš s počasnostjo izmed vsega in ne potlačiš čustva, ki so sprožilci vsega, boš dobil vpogled v to leto. Prihodnost bo tvoja izbira. Svoja čustva lahko izražaš svobodno. Enkrat ko bodo izšli iz vašega telesa, se lahko sprostiš. Bistvo je se sproščati. Če si pod stresom, se boš počutil še bolj pod pritiskom v tem ciklu. Rezultat pa bo bolezen. Zapomnite si: stres je pritisk občutkov, ki nemorejo zapustiti telesa, in se izraža nazven. V letu 2 je pomembno , da zmanjšaj svoj tempo in stres. Ne boš lahko tekmoval z letom 2, saj je MIR njegova narava. Ni potrebno postaviti sebe v ospredje. Če boš to počel se tvoja hrepenenja nebodo uresničila. Presenečen boš, ko boš spoznal, kaj lahko dosežeš, če živiš svoje življenje s spoštovanjem do cikla, v katerm si.

Sebe lahko odaljiš od napadalnih in stresnih posameznikov. Če ni možno, da se odališ od njih fizično, pa moraš preprečiti, da bi njihove težave postale tvoje. To je čas globoke zavesti, vljudnosti in prijaznosti. Pustiti moraš da človek raste skozi leto. Ko se vaše razumevanje do drugih ljudi okrepi, boš spoznal, da kdor se kaže napadalno je zelo nesrečen znotraj sebe. Moral boš biti obzirni, senzitivni do njihovih občutkov in najti pot do ustvarjanja svoje harmonije. Čeprav si videti ranljiv in negotov vase, ne poskusi odgovoriti z agresijo. Bodi potrpežljiv in ugotovil boš, da lažje shajaš z drugimi. Malo lahkosti in humorja bosta v tem letu napetosi prav prišla.

Načrtovanje časa in potrpežljivost sta dva glavna vidika leta 2. Tvoj cilj je, poskrbeti za dejanja, ki so skrite v ozadju in jim predčasno delovanje ne mora škoditi ali ali so odvisne od drugih dejavnikov in se morajo zgoditi, da lahko odideš naprej oz. nadaljuješ. Potrpežljivost ne pomeni le prenašati slaba, nenaklonjena, sovražna stanja. Moraš se postaviti zase, ko je to potrebno. Ampak, to je leto, ki tiho in vestno tlakuje pot za uspešno prihodnost. To sproži natančno upoštevanje podrobnosti in poslušanje kaj povedo drugi.

Poudarek dajte nase. Dosežki se bodo razvili skozi skupinsko delo in sodelovanje. Na poti uporabite svoje sposobnosti, ki bodo koristile drugim.

Omilite svoje skrbi in zaskrbljenosti, da se boš sposoben premakniti naprej.

Začutili boste potrbo za več topline in naklonjenosti, več čustev in občutkov do drugih. Resnična blaginja in varnost  ne mora biti uresničena skozi agresijo ali tekmovanje. Resnica, mir, sodelovanje in strpnost so edine pomembne za napredovanje. Iz tega miroljubnega vidika, boš našel pot, da spremeniš stvari, ki ti ne ugajajo. Ko boš spoznal, da živiš življenje iz trenutka v trenutek, boš razumel, da je sedanjost tvoj edini izhod iz preteklosti in edini prehod v prihodnost. Preteklost in prihodnost povežejo odločitve, ki jih ustvariš in dejanja, ki jih storiš v sedanjosti. To leto moraš poslušati svoje um, razviti lastno intuicijo, in narediti kar je prav zate. Vedel boš, kaj je prav, tako boš mimogrede začutil.

Leto 2 je počasno leto, a kljub temu boš dosegel velik napredek. Postal boš občutljivejši za metafiziko življenja. Resnico boš začutil veliko prej kot bi se ravnal po drugih, ki ti povedo kaj je kaj.

Lahko doživiš intenzivne bliske intuicije in notranjega spoznanja. Čudne sanje niso nenavadne za leto2. Ni se jih treba bati. Skušajo ti povedati nekaj pomembnega. Sanje bi bilo dobro zapisat in jih ohraniti. Ko se zbudite jih zapisujte. Ni pomembno, če se vam bodo zdele čudne, kmalu boste dobili vzorec, ki bo pomemben za razumevanje vaših spornih vprašanj iz vašega vsakdanjega življenja.

Ko spoznaš in občutiš energijo 2, se boš z njo želel sprostiti. Želel boš poleteti z njo. Znotraj tega nežnega počutja, boš razumel svobodo in ljubezen se bo razširila. Vedel boš, da agresija in zanikanje resničnosti, ubija naše zmogljivosti razmišljanja, občutenja, gibanja in uživanja. To leto ti bodo dogodki pokazali, da je  svobodna volja, naslednji korak v človekovem razvoju. Svobodna volja je prihodnost. Brez nje smo sužnji.

Leto zavrnitev, zamud in zabave so, da se oblikuje vaša moč za potrplenje.

Vsaka situacija vsebuje pomembno priložnost in lekcijo. Ocenite kako potpežljivi ste, na dogodke okoli sebe in v sebi. Naučite se čutiti in začuti svojo pot skozi življenje. Bodite občutljivi. Začutite sebe, svojo bit.

Malo truda je potrebno za dosego svojih ambicij. Proces zamud in vrinjenja nam pravzaprav pomaga. Če se vdaš razočaranju še naprej, lahko sebe prisiliš, da si še naprej v napačnem kraju ob napačnem času, tako potem potrebuješ še več diplomacije da se izvlečeš iz zmede.

Pogojih drugih te bodo upočasnjevali. Poudarjeno je skupinsko delo. Imeti moraš posebno vlogo v igri znotraj skupine, odnosov ali partnerstva. Bodi diplomatski in obzirni v trenutku, ko ugotoviš, kaj te ti ljudje lahko naučijo ali ti pokažejo. Nekateri te bodo učili kako to ja in drugi te bodo učili  kako to ne.

Če se zbudi jeza, si jo omogočite začutiti jo, najbolje ko ste sami. Dovolite ji ven iz sebe. Ni potrebno da se tako soočite z ljudmi, razen če vaši občutki govorijo da je to potrebno. Poslušajte kaj vam vaša jeza ali drugi občutki želijo povedati. Kmalu boste izvedeli zakaj ste v takih razmerah. Vprašajte sebe kaj se resnično dogaja. Nato boste zaslišali strah in presoje, ki jih vsebujejo vaši odgovori. Namen je začutiti, kaj vaši občutki govorijo, aktiviral boš intuicijo in dobil odgovore, ki jih želiš.

Vzami si čas, potrpežljivost in željo da začutiš svojo intuicijo. Ko to dosežeš enkrat, boš vedel da je intuicija orodje za razumevanje in izboljšanje različnih situacij. Razumel boš, da je človeštvo sestavljeno iz posameznikov, ki imajo pravico in dolžnost rešiti svojo voljo. Intuicija pride iz vaših notranjih občutkov in ne iz zunanjih misli.

Tukaj se ni bat da bi izgubili svojo dostojanstvo ali postali drugim ljudem predpražnik. To leto razvijaš zaupanje in čarobnost, ki bo omogočila da se boš ukvarjal z vsemi situacijami “hladnokrvno” in učinkovito, brez da bi se zapletal v težave drugih ljudi.

Če ne razviješ toplega in prijaznega odnosa do ljudi, boš ugotovil, da je vaše doživetje  nervoza, konflikti, graja, jeza, strah, nesenzibilnost, brezčutje in nepopustljiva kritika. Če se primeri kaj od tega skušaj imeti kontrolo nad drugimi, saj lahko verjameš, da bodo drugi imeli moč kontrole nad teboj.

Reagiranje z drugimi zahteva da čutiš njihovo navzočnost; da prisluhneš, ne le besedam, ki jih rečejo, temveč njihovemu celotnemu sporočilu, ki ga sporočajo; sprejeti druge takšne kot so v celoti in ne le se osredotočiti na en vidik; in se zavedati kako si povezan z njimi.

Vsaka manipulacija bo se obrnila proti tebi. To je leto, ko se moraš naučiti prenehati kontrolirati druge. Spoznal boš koliko več ljubezni in ljubezni vreden si postal skozi process.

Lansko leto si se naučil o pomembnosti svoje individualnosti in neodvisnosti.

Letos boš spoznal, da vsak dela iz svojih lastnih energij, vsak ima za povedati svojo zgodbo, vsak je enako pomemben in vsak ima občutke. Na poti se  zdravimo, in se to nanaša na druge naše občutke, vedenja in kvaliteto življenja.

V letu dva se boš zavedal tistih ponavljajočih vedenjskih vzorcev, ki ovirajo vašo svobodo ali kaj druga.V teh burnih časih, je pomembno potrpeti, razumeti se in sodelovati. To je tvoje leto, ki ti pokaže kako talentiran si.

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 31/01/2024