torek , marec 26 2019
Domov / Kolumne ✍ / Pozitivne misli – pot k boljšemu življenju

Pozitivne misli – pot k boljšemu življenju

Pozitivne misli, same po sebi ne delajo čudežev, dajo pa nam moč, da smo sposobni sami narediti čudeže v življenje.

Zakaj so pozitivne misli tako močne, da uspejo marsikomu dodobra spremeniti življenje. Pozitivne misli same po sebi so zelo čiste misli, niso naporne in so lahko izvedljive, ko jim dovolimo, ko jim zaupamo in se odločimo, da jih uvedemo v svoje življenje.

Življenje je lepo.
Verjamete v tole trditev, ali ste trenutno na točki, ko se vam zdi, da je življenje zelo težko? Ste na točki, ko razmišljate, da se vam dogaja krivica? Ste nesrečno zaljubljeni? Ste bolni? Malo zaslužite? Se vam je pokvaril avto? Ste se z nekom sprli? Vas jezijo otroci? itd….

Ko ste ujeti v krog negativnih in težkih položajev, sprva zelo težko vidite v njih sploh kaj lepega in navdihujočega. Vendar vsaka negativna situacija se ustvari zato, da se stanje lahko spremeni in se popolnoma obrne. Res je, da ste na neki točki popolnoma onemogočeni in sposobni karkoli spremeniti. Ko mine prvi šok, je od nas samih odvisno, kako bomo dani položaj ovrednotili in koliko lastne moči smo zmožni vanj vložiti.

Tudi sama sem se soočila z nekaj težkimi položaji v življenju. Nobeden pa mi ni vzel upanja po lepši prihodnosti. Ko se nam dogajajo težke stvari, je prav, da si vzamemo nekaj časa zase. Ko preučite svoj trenutek, je prav gotovo poleg negativnih točk, v njih videna kakšna pot, ki nakazuje izboljšanje stanja. Takrat nam pozitivne misli in pozitivne afirmacije priskočijo na pomoč. Z redno uporabo lahko zelo vplivajo na naše počutje. Ko jih večkrat uporabimo in začnemo vanje verjeti, smo deležni velikih sprememb. Najprej se to kaže na našem počutju. Počutimo se dobro in s tem se tudi manjša stres v našem telesu. To je pa zelo pomembno, kajti s tem  pripomoremo ustvariti takšno življenje, ki bo nas navdihovalo in izboljšalo naše počutje.

Ko enkrat občutite v življenju to razliko, se zagotovo zavestno začnete zavedati, da je življenje lepo. Ko sprejemate pozitivnost vsak dan, s tem oplemenitite svoje življenje. Postanete veliko bolj radostni in srečni. To je pa smisel življenja. Ena sama pozitivna misel, še ne bo spremenila vašega pogleda. Ko pa postane enkrat to vaša rutina, ste napolnjeni z vso ljubeznijo, ki vam pomaga premagati razne ovire.

Kako se boste polnili s pozitivnimi občutki, si lahko izberete sami. Več kot najdete zabave v njih, bolj čudežno delujejo. Lahko berete pozitivne knjige, pozitivne misli, se družite s pozitivnimi ljudmi, pišete svoj dnevnik s pozitivnim navdihom. Ko enkrat začutite dovolj radosti, postanete tako širokosrčni, da ste sami navdih ljudem, ki premagujejo svoje ovire.

 

Poglej še

Prosite Angele za pomoč

V tem lepem videu se s s svojimi prošnjami lahko obrnete na Angela ljubezni, Angela …

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri