Sporočilo bolezni


Sporočilo bolezni: Dragi ljudje, prisluhnite temu sporočilu!

Jaz, ki me imenujete bolezen, sem tukaj le vam na uslugo in pomoč. Upam, da boste razumeli, kar vam želim povedati.

V hebrejščini je beseda »bolezen« sestavljena iz dveh besed – odpuščanje in usmiljenje, sočutje. Skozme bi se morali naučiti prav tega – odpuščanja in usmiljena.

Odpučščanje in oprostitev

Odpuščanje in oprostitev vsebujeta očiščujočo in razsvetljujočo energijo, ki zdravi vse okužbe in naredi prostor usmiljenju in sočutju, ki sta odraz ljubezni in sprejemanja. Namesto da se ukvarjate z zdravljenjem bolezni, bi se morali spoprijateljiti z njo in razviti odpuščanje in sočutje, do sebe in drugih.

Ko boste delovali tako, bo ozdravljena dolgotrajna infekcija, ki se je nabirala skozi mnoga utelešenja; z besedo infekcija mislim na težka čustva kot so jeza, krivda, pohlep, lakomnost in druga, ki povzročajo nesreče.

sporočilo bolezni

sporočilo bolezni

Zatorej vas prosim, da me spoznate kot sopotnika in dobrega prijatelja.

Ni pomembno, ali je nekdo ozdravel od bolezni; pomembno je le, ali je ozdravljen starih navad in vedenjskih vzorcev, stare in težke negativne energije, strahu, jeze, krivde in obtožb.

Jaz, bolezen, vas lahko usmerim in pokažem natanko tisto, kar morate storiti, da bi ozdraveli. Vzemimo na primer bolezen, imenovano rak. Ta obstaja zato, da bi se znebili sovraštva in ga nadomestili z odpuščanjem in sočutjem. Vsak psihični fenomen, ki ga imenujete »bolezen«, ima svojo posebej začrtano nalogo.

Sporočilo bolezni:

Upam, da sem bila razumljiva in ste resnično dojeli povedano. Če pa niste, le vztrajajte pri vprašanjih; odgovore nanje boste našli v vas samih.

Srečno in veliko zdravja
Bolezen

P.S: Kadar dobite zunanje zdravljenje, je ozdravitev le začasna, saj se niste spopadli z vzrokom, korenino ali vzorcem. Težka energije je še vedno v vas in se bo premaknila v druge dele telesa. Bodite zavestni in zdravite bolezen od znotraj ter brez umetnih sredstev, obsevanja, kirurgije in podobno.

Postojte in razmislite o tem.

Zgodba za dušo
Rachel Meron