modni dodatki Ali ste ljubiteljica ogrlic, uhanov, zapestnic, nakita ter drobnih lasnih pripomočkov? Potem poskrbite, da bo le to, lepo pospravljeno in urejeno. Danes imamo na voljo veliko škatel za nakit, s katerimi lahko poskrbite za red in urejenost nakita.

Tudi navaden nakit “kič”, naj dobi svoje mesto. Če ga boste lepo hranile, mu boste s tem zagotovo podaljšale, njegovo kratko življensko dobo. Moda nakita se zelo hitro menja, a se tudi vrača.

Ker je modni nakit, letos nepogrešljiv dodatek, mu namenite, z urejenostjo, posebno mesto. Ko ga boste potrebovale, ga boste imele takoj pri roki. Urejenost in pospravljenost modnih dodatkov, bo pripomogla, k lažjemu izbiranju in kombiniranju vašega stila. Pomembno je le, da ne hranite dodatkov, ki so se poškodovali, strgali ali porjaveli. Takšne raje zavrzite.

Če ste res velika ljubiteljica, modnega nakita in različnih vrst, dodatkov za lase, je priporočljivo, da si uredite predal z dodatki. Damski predal. Nikakor naj stvari le ležijo pometane v  predalu. Z malo reda in sistematičnosti, lahko pridobite, lepo urejen predal. Ta bo prava paša za oči in užitek za dušo, če ste ena tistih žensk, ki vam takšne stvari kaj pomenijo.

Nastja

Skupine:

Kolumne,

Zadnja posodobitev 15/05/2019