V življenju sem našla svoj smisel šele, ko sem začela verjeti vanj. Ko so se mi začele dogajati lepe strvari, ko sem se začela zavedati, da sem tega vredna.

Pot do spoznanja ni bila kratka in na začetku precej trnova. Vse kar je bilo možno, se mi je sesulo. Bila sem popolnoma obupa

na in žalostna. Mislila sem, da sem edina oseba, s tako velikimi težavami in tako žalostnim življenjem. In še sanjalo se mi ni, kako se bo življenje sploh lahko izboljšalo.

Nato pa je nekega dne, v moje življenje nepričakovano posijal prvi sončni žarek. Optimizem. Kasneje še drugi . Pogum. In za njim še tretji sončni žarek  – Zavedanje.  Žarki so se množili postopoma, dokler moje življneje ni postalo toplo kot sonce.

Od tod napej je življenje steklo samo. Pridobivala sem samozavest, zaupala sem življenju, hrepenela sem po lepih izkušnjah.

Sedaj živim življenje v  pozitivnem smislu. Živim z duetom, ki se imenuje Radost. Veselim se majhnih, drobnih, vsakodnevnih presenečenj. Brez njih bi moje življenje bilo prazno.
Razvila sem sposobnosti videti in uresničiti drobne vrednote. S takšnimi vrednotami je posuto moje življnenje.

Moji cilji niso ogromni in nedosegljivi. Moj cilj življenja ni gore premikati. Kajti te je že narava namestila na pravo mesto in so lepe v vsej svoji veličini, ki jih premorejo.

Moji cilji so osredotočiti se na življenje in trenutek, ki mi je dan. ZDAJ!
Z vami si delim čudežne drobne stavke, iz katerih seva neizmerno velika moč. Moč, ki vam lahko spremeni življenje, če si boste dovolili. Če boste verjeli vanje. Če jih boste skrbno brali in uporabljali – Pozitivne afirmacije.

Vsak dan na Facebook strani nastjaklevze.si

  • pišem pozitivne afirmacije
  • objavljam navdihujoče slike
  • izdelujem Pozitivčice
  •  in vas vabim:” Živite življenje. Polno. Tukaj in zdaj!”

PRIDRUŽITE SE MI NA MOJI FB STRANI  nastjaklevze.si

Nastja Klevže