Pravila, ki jih velja spoštovati, kadar želimo Idealno vezo

1. Pozabite preteklost!

Ste še vedno obremenjeni z bivšo vezo in odnosm, ali vam ona jemlje še vedno veliko energije, ustvari razočaranje, jezo, odpor ali negativna čustva? Takšni ne morete biti čustveno dostopni za novega partnerja, vse dokler se ne osvobodite preteklosti. Ne glede na to, kako težko je bilo in kaj ste pustili za seboj, morate pustiti stare in propadle veze.

  • Prenahajte govoriti o tej osebi.
  • Prenehajte se jeziti na to osebo.
  • Prenehajte druge poslušati, ki se želijo z vami pogovarjati o tej osebi.
  • Prenehajte izigravat ali se počutit kakor žrtva te osebe.

Zaželite svojemu bivšemu fantu, možu ali bivšemu ljubimcu vse najboljše v njegovem življenju. Prenehajte mu dajati pomembnost v vašem življenju in ne dovolite, da situacija kontolira vas. Prevzamite kontrolo nad svojimi mislimi.

2. Ne dovolite drugim, da se vmešavajo v vaš odnos!

Ni pomembno v katerem obdobju partnerstva se nahajate, bodite popolna podpora svojmu partnerju. Ni potrebe, da bi vidva bila proti svetu, vendar le vidva lahko razumeta bistvo vajinega odnosa. Pozabite tuje nasvete in njihova mišljenja. Celo najbolj dobronamerni prijatelj , če jim dovolite, lahko zasaje seme sumičenja, ki lahko popolnoma uniči vajin odnos. Oni ne razumejo kaj je najbolje za vas, saj imajo svoja lastna pričakovanja, ki se nujno ne ujamajo z vašimi, čeravno se v marsikaterih drugih stvareh popolno strinjate in razumete. Ignorirajte nasvete prijateljev, ki vam govorijo stvari kot npr: “Pokaži mu kdo je tu šef.” ali “Ti lahko najdeš boljšega.” ali “Ne bi jaz to dovolila.”
Kdo ve kaj bi vse oni dovolili, če bi imeli pravo ljubezen in kdo sploh ve, kaj sami dovolijo.

jaz in ti

Skupine:

Razno, Za navdih,

Zadnja posodobitev 27/05/2019