Search here...
TOP
Za navdih

Mu pač ni do tebe

Verjetno si v svojem življenju že naletela na izgovore tipčkov, ki:

  • so preveč utrujeni od dela, da bi se dobili na pijači,
  • še niso preboleli prejšnje punce,
  • jih je ločitev staršev v otroštvu tako prizadela, da nikomur ne zaupajo in se nočejo vezati,
  • si gradijo kariero in nimajo časa za nič drugega,
  • se ne zapletajo, dokler ne ugotovijo, kdo sploh so in kaj hočejo v življenju doseči,
  • jih je selitev v novo stanovanje tako izmučila, da nimajo moči niti za telefonski klic …

Kruta resnica pred katero vas – drage ženske – postavita avtorja knjige Greg Behrendt in Liz Tuccilo je, da je to moški, v celoti ustvarjeni iz naših (t.j.: ženskih) izgovorov!

Avtorja na slikovit način razkrinkavata mnoga prepričanja, ki so si jih ženske v neskončnih uricah ob pijači ali na telefonu ustvarile o moških in zmenkih. Dejstvo je, da moški sploh niso tako komplicirana bitja, kot se ženskam hočejo pokazati in kakršne jih one hočejo videti.

Greg trdi: Če je moški duševno zdrav, ga pri osvajanju ženske, ki mu je všeč, ne bo oviralo prav nič. Zato morajo ženske prenehati opravičevati njegova dejanja z izgovori, kot so:

* Boji se, da bi bil spet prizadet
* Noče uničiti prijateljstva
* Mogoče se me boji
* Noče se vezati …

in zapravljati čas z njim. Privlačne, pametne in zabavne ženske smo, zato si zagotovo zaslužimo kaj boljšega.

Če še vedno niste prepričane vsekakor preberite to bistro, zabavno in presenetljivo knjigo, polno vprašanj resničnih žensk o njihovih resničnih izkušnjah in globokoumnih, včasih krutih, toda še kako resničnih Gregovih odgovorov, ki razkrinkajo vsak izgovor!

Liz nam s svojim ženskim pogledom na situacijo Gregova dejstva le podkrepi. Kot vsaka prava knjiga za samopomoč, tudi ta vsebuje vaje, s katerimi si boste drzne modrosti še bolj in za vedno zapomnile.

Knjiga ‘Mu pač ni do tebe’ temelji na eni najbolj priljubljenih epizod televizijske nanizanke ‘Seks v mestu’, katere namen je ženske poučiti, da bi takoj vedele, kdaj moškemu enostavno ni dovolj do njih, da bi se še splačalo ukvarjati z njim.

Gre za provokativno, zabavno, predvsem pa omamno osvobajajoče branje, ki bi ga morala vzeti v roke vsaka ženska ali dekle med petnajstim in stotim letom. Ne izgubljajte časa z zgubami, ne prenašajte njihovih nesramnosti, neumnosti in slabih izgovorov. Naj vas ne spravljajo v potrtost in samoobtoževanje. Če mu ni do tebe, mu pač ni do tebe – njegov problem. Za vas to spoznanje pomeni novo upanje, novo priložnost, da srečate boljšega.

O avtorjih:
Greg Behrendt je eden vodilnih ameriških standup komikov, ki je zaslovel z mnogimi odličnimi predstavami. V svoje oddaje ga vabijo znameniti Jay Leno, David Letterman in Conan O’Brien. Vodi tudi pogovorno oddajo Greg Behrendt’s Wake-Up Call, igra kitaro v rockabilly bandu The Reigning Monarchs, kot pisec besedil je sodeloval pri znameniti filmski zgodbi Seks v mestu. Po intervjuju na televizijski oddaji The Oprah Winfrey Show, se je začela njegova uspešna kariera »strokovnjaka za odnose«, katere plod so tudi tri knjige. Z ženo in dvema hčerkama živi v Los Angelesu.

Liz Tuccilo, pisateljica in igralka, je postala znana s pisanjem besedil pri nadaljevanki Seks v mestu. Piše tudi za Off Broadway. V letu 2008 je izšel njen prvi roman How to Be Single. Trenutno hodi na zmenke in uživa samsko življenje v New Yorku.

Knjiga ‘Mu pač ni do tebe’ si zagotovo zasluži mesto na vsaki ženski nočni omarici.

tisti, ki te ima rad te ne bo nikoli zapustil

Velikonočna voščila – Natja Klevže

<div class="at-below-post addthis_tool"…

Skrb zase pomeni dobro skrbeti zase, raziskovati, zbirati informacije – in seveda to vse tudi prenesti v prakso. Naše telo je dragoceno. Z leti sem spoznala, da starost prinese velike spremembe, a je vrdno, jih sprejeti in s seboj lepo ravnati. Skrb zase brez slabe vesti Skrb zase ni sebično dejanje, skrb…

Težko je razumeti, kako kakšelj iz dneva v dan izčrpava bolnike s cistično fibrozo. Sama sem trenutno deležna zdravila, ki ima name dober učinek, zato lahko šele sedaj opisujem, razumem in pojasnujem vse težke trenutke, ki sem jih preživela s kašljem, ki ubija. Nekatere bolnike hitreje, druge počasneje. Kašelj, ki izčrpava je…

Verjamem v pozitivne misli. Verjamem v njihovo moč. Verjamem, da v vsakem človeku leži točka moči, ki jo lahko vklopi, ali pa je nikoli ne uporabi. Bodisi noče ali ne zmore. Nismo vsi za vse in nismo vsi na vseh področjih dobri. Tako, kot jaz ne znam popraviti svojega avtomobila, tako nekdo…

Sreča – najboljše zdravilo, včasih moramo poiskati srečo v svojem malem svetu, ker ga preprosto nikjer drugje ni moč najti. Ne obstaja zdravilo, ki bi pozdravilo to, kar zmore sreča. Skozi svojo življenjsko izkušnjo sem spoznala, da me majhni trenutki življenja osrečujejo veliko bolj, kot dolgo pričakovana sreča. Da v vsakem dnevu…

Sreča ljubi tišino ali zakaj je modro molčati o svojih dosežkih Ste že slišali pregovor, da gresta “tišina in sreča pogosto z roko v roki” in “Sreča ljubi tišino?” To niso le besede, ampak zelo pomembna življenjska resnica, ki se je je vedno dobro spomniti. SREČA LJUBI tišinopozitivne misli Mnogi so opazili, da…

POZITIVNE MISLI 5 znakov – 5 korakov Izberi svoj simbol. Izberi svoj simbol s slike in preberi svojo napoved. Dan je lahko bolj zabaven, ko preko svojih simbolov odkrivamo pot do cilja. Vsak simbol je lahko motivacija, ki prinese uspeh. Naši notranji občutki so skladni z zunanjim okoljem, zato simboli tako natančno…

Mala knjiga o sreči – najlepše misli o sreči namenjene vsem, ki v lepi misli najdejo svoj navdih.

<!– AddThis Share Buttons above via filter on…
Nastja Klevže

Nastja Klevze

Nastja Klevže - avtor Pozitivčic / motivacijske karte za navdih.

«

»