Verjetno si v svojem življenju že naletela na izgovore tipčkov, ki:

  • so preveč utrujeni od dela, da bi se dobili na pijači,
  • še niso preboleli prejšnje punce,
  • jih je ločitev staršev v otroštvu tako prizadela, da nikomur ne zaupajo in se nočejo vezati,
  • si gradijo kariero in nimajo časa za nič drugega,
  • se ne zapletajo, dokler ne ugotovijo, kdo sploh so in kaj hočejo v življenju doseči,
  • jih je selitev v novo stanovanje tako izmučila, da nimajo moči niti za telefonski klic …

Kruta resnica pred katero vas – drage ženske – postavita avtorja knjige Greg Behrendt in Liz Tuccilo je, da je to moški, v celoti ustvarjeni iz naših (t.j.: ženskih) izgovorov!

Avtorja na slikovit način razkrinkavata mnoga prepričanja, ki so si jih ženske v neskončnih uricah ob pijači ali na telefonu ustvarile o moških in zmenkih. Dejstvo je, da moški sploh niso tako komplicirana bitja, kot se ženskam hočejo pokazati in kakršne jih one hočejo videti.

Greg trdi: Če je moški duševno zdrav, ga pri osvajanju ženske, ki mu je všeč, ne bo oviralo prav nič. Zato morajo ženske prenehati opravičevati njegova dejanja z izgovori, kot so:

* Boji se, da bi bil spet prizadet
* Noče uničiti prijateljstva
* Mogoče se me boji
* Noče se vezati …

in zapravljati čas z njim. Privlačne, pametne in zabavne ženske smo, zato si zagotovo zaslužimo kaj boljšega.

Če še vedno niste prepričane vsekakor preberite to bistro, zabavno in presenetljivo knjigo, polno vprašanj resničnih žensk o njihovih resničnih izkušnjah in globokoumnih, včasih krutih, toda še kako resničnih Gregovih odgovorov, ki razkrinkajo vsak izgovor!

Liz nam s svojim ženskim pogledom na situacijo Gregova dejstva le podkrepi. Kot vsaka prava knjiga za samopomoč, tudi ta vsebuje vaje, s katerimi si boste drzne modrosti še bolj in za vedno zapomnile.

Knjiga ‘Mu pač ni do tebe’ temelji na eni najbolj priljubljenih epizod televizijske nanizanke ‘Seks v mestu’, katere namen je ženske poučiti, da bi takoj vedele, kdaj moškemu enostavno ni dovolj do njih, da bi se še splačalo ukvarjati z njim.

Gre za provokativno, zabavno, predvsem pa omamno osvobajajoče branje, ki bi ga morala vzeti v roke vsaka ženska ali dekle med petnajstim in stotim letom. Ne izgubljajte časa z zgubami, ne prenašajte njihovih nesramnosti, neumnosti in slabih izgovorov. Naj vas ne spravljajo v potrtost in samoobtoževanje. Če mu ni do tebe, mu pač ni do tebe – njegov problem. Za vas to spoznanje pomeni novo upanje, novo priložnost, da srečate boljšega.

O avtorjih:
Greg Behrendt je eden vodilnih ameriških standup komikov, ki je zaslovel z mnogimi odličnimi predstavami. V svoje oddaje ga vabijo znameniti Jay Leno, David Letterman in Conan O’Brien. Vodi tudi pogovorno oddajo Greg Behrendt’s Wake-Up Call, igra kitaro v rockabilly bandu The Reigning Monarchs, kot pisec besedil je sodeloval pri znameniti filmski zgodbi Seks v mestu. Po intervjuju na televizijski oddaji The Oprah Winfrey Show, se je začela njegova uspešna kariera »strokovnjaka za odnose«, katere plod so tudi tri knjige. Z ženo in dvema hčerkama živi v Los Angelesu.

Liz Tuccilo, pisateljica in igralka, je postala znana s pisanjem besedil pri nadaljevanki Seks v mestu. Piše tudi za Off Broadway. V letu 2008 je izšel njen prvi roman How to Be Single. Trenutno hodi na zmenke in uživa samsko življenje v New Yorku.

Knjiga ‘Mu pač ni do tebe’ si zagotovo zasluži mesto na vsaki ženski nočni omarici.

[the_ad_placement id=”content”]

tisti, ki te ima rad te ne bo nikoli zapustil

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 10/07/2019