Kdaj bom imel najlepši dan, če ne danes?
Kdaj bom nekomu iz srca polepšal dan, če to ne bo ta dan?
Kdaj si bom izpolnil svoje želje, če to ne bo zdaj?
Kdaj bom počel stvari, ki me veselijo, če to nisem sposoben danes?
¸.·’★¸.·’★*·~-~*¸.·’★¸.·’★


Ne čakajte, da se vaše življenje samo po sebi spremeni, da doživite najlepše trenutke; temveč z vsemi močmi ustvariti svoje najlepše radosti.

Nastja Klevže

Od samih nas je odvisno, kako bomo preživeli ta dan. Dan je sestavljen iz ur, ure so minute in minutke so sekunde. Kar dovolj dolg časovni interval, da se imamo lepo. te časovne komponente so edino kar zmore ustvaritinaš odnos v življenju.

Čas si lahlo razporedimo in sami odločamo kako bomo živeli. Moja jutranja motivacija, zelo vpliva na dan, ki je kakor okno v svet odprt, pred menoj. Ko zjutraj vstanem, kar se da dobre volje, vedno že razmišljam o stvareh, ki me veselijo in jih rada počnem. Prej mi čez dan zmanjka časa, kot pa da bi se leno pritoževala, kako dolg in tečen je dan. Ja, zdi se mi velika škoda izgubiti dan, če v njem ne delujem s tistimi močmi, in s tistimi energijami, ki jih premorem in so za mojo diagnozo zmogljive. Rada uživam to življenje. Rada ga živim, zato pozitivno delujem in ustvarjam. Včasih je moj naboj tako velik, da bi kar več stvari počela hkrati, ker je toliko tega lepega v življenju, kar mene osrečuje.

Pravzaprav je res pomembno sebe spoznati od znotraj. Najti svojo kreativno, šprtno, inteligentno ali kakršnokoli energijo, ki deluje v nas. Ni smo vsi za vsa področja. Niso za nas  enako pomembna in nas ne izpopolnijo. Zato moramo vedeti iz kje izvira zadovoljstvo. Če nisem športni tip, prav gotovo nebom nekaj dni preživela na nogometnem igrišču, kot to počnejo vneti športniki. Čeprav občudujem njihov stil, njihovo moč in njihove dosežke, vlagam in delujem iz tistih energij, ki so del mojega ustvarjalnega življenja. Nikakor ne moram postati zadovoljna, če si vzgled jemljem po tistih ljudeh, kateri intersi so mi zanimivi, če moje telo, moji geni in drugi zapisi meni narekujejo lasten uspeh. Najdite svoje želje, prebudite jih, in delujte skozi njih. Bodite to kar ste. Imejte lastne želje, lastne cilje. Ustavrite svoje življenje, ki bo unikat, vendar z resničnim ciljem. Živite Svoje življenje.

Uživajte. Bodite kar ste. Krepite svoje interese. Ne čakajte na drug teden, postanite že danes, to kar želite biti.

Imejte lep dan. Če imate možnost si ga delite z ljudmi, ki delujejo na vaših frekvencah. Ki so pozitivni in usmerjeni v življenje. Ostalim pa postanite vzgled, saj ljudje v stiski radi sledijo tistim, katerim je lepo v življenju.

nastja

 

Skupine:

Kolumne,

Zadnja posodobitev 15/05/2019