Ko v sebi prepoznaš, kaj te izpopolnjuje in ti daje pozitivni naboj,
lahko v to smer pričneš vlagati in usmerjati svoj čas in moč,
ki jo hraniš v sebi.
V zameno se v telo prikrade pozitivni naboj,
ki nas dela potem tako zadovoljne, izpopolnjene in neponovljive.

Še vedno sem mnenja, da je vsak posameznik odgovoren za svojo srečo, ki jo mora ustvariti s svojo energijo.

Energija je v bistvu enakomerna porazdeljena v našem telesu, kjer samo čaka, da pride na plan. Pogosto ljudje sami s svojimi nesrečami pripomoremo, da ta energija potuhnjeno spi v nas in ustvarja blokade, da naše življenje ne steče gladko.
Kako se sami počutite v tem trenutku? Se vam zdi, da ste sami kot ena velika sončnica, ki bo s s vojo prisotnostjo lahko komu podarila nasmeh na obraz in vedrino v dušo? Ali pa se počutite kako kup razmetanih lego kock, ki jih ne morete sestaviti v gladko zgradbo z vsemi prisotnimi dodatki.

Treba se je vprašat, kako je z menoj. Potrebno si je pošteno odgovoriti in najti vzrok, zakaj ste se ujeli v ribiško mrežo iz katere ne najdete poti. Ne dovolite, da bi tako neodgovorno ravnali s svojim življenjem.

Ljudje se pogosto ujamemo v težave ob podobnih situacijah. Težke kot so, ločitev, brezposelnost, pomanjkanje denarja, bolezen nas in bližnjih, vse to pogosto hromi. Hromijo tudi nesoglasja v službi, v družini, med prijatelji. Kamorkoli pogledamo je res veliko situacij, ki blokirajo naše energije in nam ne dajo enostavno zadihati.

Vendar ravno tukaj prisegam, da je marsikatero obdobje prehodno, vendar je zanj potrebna odločenost in trdna volja. Črpamo jo lahko iz spoznanja, da edino tako kot v tem trenutku več ne želim živeti. Ko bomo sprejeli tako globoke poglede, bomo zreli za nove priložnosti. Ne, nebo takoj denarja, nove službe, novega partnerja. Preprosto se usmerite vase, kjer je žarišče nezadovoljstva. S

svojim spoznanjem pričnete spreminjati svoje poglede. S tem postajate bolj čista energija in notranje močna oseba. Razlika, ki se kaže nazven iz vaše osebnosti, vam bo enostavno ponudila kar nekaj novih in boljših možnosti, ki so potrebne za neko realno vendar kvalitetno življenje.

Ta uvodna misel o notranji energijski bombi naj bo začetek ali pa samo prvi korak, ko v svojih očeh zagledate svetlobo iz teme.

nastjaklevze.si

Skupine:

Kolumne,

Zadnja posodobitev 15/05/2019