Manipulatorji – ljudje brez čustev:

Nekateri ljudje vas nikoli ne bodo objeli, tudi če boste zlomljeni, žalostni in prizadeti.
Nekateri ljudje se vam nikoli ne bodo opravičili, ne glede na to, kaj so vam storili,
Nekateri ljudje vam ne bodo nikoli pokazali čustev spoštovanja, čeprav so se na začetku z besedami trudili.
Nekateri ljudje bodo samo odšli, čeprav so vas pripeljali na pot, kjer ste.
Nekateri ljudje bodo pokazali svoje hladno srce, po tem, ko ste jim dovolili stopiti v svoje.
Nekateri ljudje bodo izginili brez pike obžalovanja, sočutja in razumevanja za vas, po tem, ko so zadovoljili svoj manipulativni ego.

Ampak nekega dne boste spet ponosno stali na svojih nogah, brez zlomljenega srca, ker največja zmaga je, ko preživiš, preboliš in razumeš, kaj so ljudje brez čustev.


Manipulatorji – ljudje brez čustev

Vem, da je ta članek prišel v roke prav vsem, ki se borijo z nerazumnim vedenjem manipulatorja in so se znašli v začaranem krogu.

Manipulatorji so navzven prijetne osebe, po navadi čudovite karizme, polne lepih besed in s čudovitim osvajalskim duhom. Vse do trenutka, ko vas ne dobijo. Takrat se njihova igra močno spremeni.

Ko vas je manipulator dobil v svoje roke, boste šele spoznali, v kakšnem prepadu ste se znašli. Najboljše ob takem tipu človeka je, da manipulatosrtvo čim prej prepoznate in se, kar se da hitro odmaknite iz življenja takega človeka.

Manipulator vas nikoli ne bo ljubil. Niti cenil niti spoštoval. Ne bom vam podaril ljubezni, ker v njegovem svetu je vse, prav vse naravnano samo nanj. Velike spremembe boste opažali takoj, ko boste popustili. Na mesto da bi se razmerje nadaljevalo, boste od začudenja in pričakovanja doživljali svojo največjo nočno moro. Klici, sporočila, ljubeznive besede vse to bo odšlo. Živeli boste v strahu, pogrešali boste osebo, ki ste jo spoznali, a je prav od nikjer ne bo.

Bolj, kot ste ranljiva oseba, bolj, kot ste empat, nižje vas bo manipulator spustil. Tukaj sem zapisala le nekaj dejstev te uničevalne zveze. Toliko, da začnete spoznavati to obliko razmerja, če ste se znašli s tako osebo.

Preberi še Misel za razmislek in pogum

Dosegljiva sem vam na nastja@klevze.com

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 02/06/2020