Ko te nekdo naredi srečnejšega in boljšega, si srečal osebo, ob kateri boš rasel, se razvijal, užival, živel in bil srečen. Zelo pomembne so osebe, ki so del našega življenja.

 


 

 

Ko te nekdo naredi srečnejšega in boljšega, dobro veš, da ta oseba mora biti v tvojem življenju.
𝒩𝒶𝓈𝓉𝒿𝒶

 

Dobri ljudje – dobri odnosi

 

Če ste nenehno razočarani, ali imate ob sebi ljudi, ki vas vedno znova razočarajo, dobro pomislite, kdo si zasluži, da ostane v vašem življenju. Če se vaši odnosi nenehno slabšajo in če vedno občutite žalitve, ponižanja in druga neprijetna čustva z ljudmi, pomislite, morda je čas, da zaključite določena prijateljstva, ljubezenski odnos ali druge odnose.

 

Nekateri ljudje pač niso dobri za vaše življenje. Povzročajo več škode kot koristi. Prinašajo več bolečine kot radosti. Vas več ponižujejo, kot hvalijo. Vse dokler ste z njimi v odnosu, jim to dopuščate. Zato se morate zavedati škode, ki vam jo na čustvenem področju povzročajo.

 

Če ste osebo opozorili, da se ne počutite dobro in vas ta oseba ne vzame resno, je najboljša izbira, da zaključite takšne odnose.

 

Ko nastane v vašem življenju določen prostor in praznina, bo napočil čas, ko boste v svoje življenje pritegnili nove ljudi. Ljudi, s katerimi se boste počutili boljše. S katerimi boste srečnejši, bolj živi, bolj motivirani.

 

Dobri ljudje prinašajo srečo v vaše življenje. In tudi iz vas izvabijo več radosti.

 

Dobri ljudje so podpora v življenju

 

Vsak se kdaj znajde na prelomnici življenja in v trenutkih, ko trpi in takrat so vam pravi prijatelji vir podpore. Vir volje in moči, ki jo potrebujete za premik iz
težavnega obdobja.

 

Zmotno je misliti, da ljudje, ki ste jih cenili, enako cenijo tudi vas. Pomembno je spoznati, kdo so tisti ljudje, ki v vas prebujajo dobre občutke.

 

Dobre ljudi in dobre odnose je treba ohranjati

 

Zavedajte se, da so dobri ljudje veliko darilo življenja. Zahvalite se jim kdaj, kar tako brez razloga, da jih imate. Da so ob vas, da vam lepšajo življenje. Iz hvaležnega srca rastejo najboljša prijateljstva, najboljše vezi.
Čudoviti odnosi.

 

Ko te nekdo naredi srečnejšega
Hvala ti, ker si moj prijatelj

 

𝒩𝒶𝓈𝓉𝒿𝒶
https://pozitivnemisli.com

 

Takšna lepa misel je postala moj ritual, ko se zahvaljujem ljudem, ker so dobri z menoj. Ker me imajo radi. Ker sem srečna z njimi. Zato predlagam, da poskušate tudi sami s podobnimi pozornostmi. Na strani POZITIVNE MISLI najdete veliko lepih sporočil in besed, ki jih lahko podarite in delite.

 

Dobri ljudje – misli

 

  • Dobri ljudje ustvarjajo dobre čase, lepe trenutke in nepozabno življenje.

 

  • Moja naloga je, da spoznam, kdo si zasluži biti v mojem življenju, in da si priznam, kdo si ne zasluži, da je z menoj.
  • Dobri odnosi so kot dobro zdravje.
  • Dobri ljudje prinašajo radost in veselje, te primejo za roko, ko jih potrebuješ in obrišejo solzo, ko izgubiš svojo moč.
  • V mojem življenju gradijo dobri odnosi mojo trdnjavo.

 

Nastja

 


 

Vedno imam dovolj dolg dan, da si vzamem čas za prijatelje.
Dovolj veliko srce, da je v njem prostor za vse moje prijatelje.
Sem dovolj bogata čustev, da nihče ob meni ni obupan.
Sem dovolj srečna, da lahko osrečim še svoje prijatelje.
Sem dovolj vesela, da lahko prijateljevo žalost, spremenim v veselje.

Sem dovolj srčna, da slišim, ko prijatelj trpi, čeprav molči.

 

Nastja

 

Danes pomislite na vse svoje dobre odnose. Preštejte ljudi, ki so tukaj, ko jih potrebujete. Danes si zamislite, kako boste preživeli lepe trenutke z nekom, ki vas ima iz srca rad …

 

In nikoli ne pozabite tega:

 

Ko te bo na eni strani nekdo spravil v žalost in na rob obupa, te bo pravi prijatelj z enim namigom dvignil iz brezna obupa.

 


 

Vedno sem tukaj zate.
tvoj najboljši prijatelj

Zadnja posodobitev 01/02/2024