Nevesta je žal rekla NE

knjiga_nevesta_je_rekla_ne-1

 

Nevesta je žal rekla NE
Nova zabavna uspešnica avtorice romana Za vsako rešitev se najde težava

Kerstin Gier se vrača z novo knjigo, veliko uspešnico Nevesta je žal rekla ne. Pisateljica, ki je bralce navdušila že z zabavnim romanom Za vsako rešitev se najde težava, nam je postregla še z enim zabavnim branjem, kot naročenim za vroče poletne dni.
Vzemite jo s seboj na počitnice! Berite jo na plaži, v senci pod drevesom, ob bazenu … kjerkoli! Zgodba, ki bo s pravo mero začinila vaše poletje. Nevesta je žal rekla ne.
Zgodba
Elisabeth je presrečna. Njen Alex, pravi sanjski moški, jo je zaprosil za roko. Kmalu za tem Alex, ki je arhitekt, dobi pomemben posel v drugem mestu in breme priprav na poroko pade na Elisabeth. Poleg vsega pa mora poskrbeti tudi za zidavo hiše na njeni parceli …
Tri tedne pred poroko izve, da je noseča. Odpelje se na obisk k Alexu, da bi mu sporočila veselo novico. Pri tem odkrije, da ima Alex razmerje s praktikantko in da ga na Elisabeth najbolj privlači njena parcela.
Prizadeta Elisabeth s prijateljico Hanno skuje načrt, kako bo izpeljala poroko, ki ne bo veljavna, in bo hiša ostala samo njena …