Hipnoza – spoznavanje skrivnosti sreče

ženska
Že od nekdaj so pesniki ženskam posvečali nežne pesmi.
Bile so vojne, moški so se bojevali in izgubljali življenja.
Ženske, so kljub vsemu, na svetu vedno videle sonce…
V življenju vsakega od nas živi ženska naj si bo dekle, ljubica, mati, sestra, babica …

Od prejšnjega stoletja pa vse do danes, se je življenje žensk precej spremenilo. V današnjem svetu, ženska živi hiter tempo, v primerjavi prejšnjih let. Dodeljeno ji ostaja gospodinjstvo in vzgoja otrok. Dodano ji je delo in družbene dejavnosti, pa tudi sodelovanje v predsedniških tekmah.

Razumeti srečo v današnjem svetu je zelo težka stvar. Mnogokrat lahko vidimo, da lepa, inteligentna, uspešna, in odločna dekleta in ženske ne morejo najti svojo sreče z moškim.

In kje se skriva problem ? V odsotnosti pravih moških, lahko to postane velik zid za ženske. Morda so kriva njena visoka merila, ki jih moški v našem času ne premore? Ali je vse vezano na  strah pred izgubo partnerja in zlomljenim srcem?  Težko je reči  zaradi katerih razlogov saj jih obstaja mnogo.

Vprašanje je, kakšnega moškega si ženske v današnjem času pravzaprav želijo imeti ter o kakšnem moškem sanjajo? Seveda, naj bi bil ljubeč in nežen. Obenem strasten ljubimec in zvest prijatelj. Ceniti mora njo in skrb ter naklonjenost, ki mu jo daje. Biti mora močan in pošten, da bo z njim zadovoljna in varna. Včasih lahko le sede in jo tesno objeme. Brez besed.

Kaj je za vas pomembno pri moškemu? Premislite in nadaljujte z branjem tega članka. Zakaj? Naša domišlija je močnejša od razuma.

Vemo, da je znotraj nas center, ki ga doživimo med spanjem in ga imenujemo nezavedno. Center, ki je odgovoren za našo zdravje, našo čustveno stanje, za vse kar se ne zavedamo.

Ljudje v sodobnem svetu podcenjuje pomembno vlogo tega centra. Raje se zanašajo na logiko, intelekt in razum, a je le to vse zamanj. V starih časih, je bilo na razpolago le malo znanja, kako začeti delo mahanizma nezavednega, da dobiš, kar hočeš. Hitro, varno in z jamstvom.

V starih časih, na peloponeško polotoku, kjer je zdaj  Grčija in v sosednjih državah, so se vršili obredi in rituali, ki so pomenili  nekaj magičnega in mističnega. V mesto Delphi, je na dan prihajalo tisoč ljudi z enim samim namenom – priti do prerokov in svečenic templja, ki so v stanju hipnoze, izvajali odgovore na vprašanja.

V antični Indiji,  so pod vsakim drevesom, izvajali jogo. Ta izhaja kot  kult Boginja Velike Matere, ki se odraža iz naukov tantre. V različnih kulturah so za posebne trenutke uporabljali različne pripomočke. Posebne čaje in zelišča, veliko molitev in meditacije.

V čem je povezanost med Delfskimi svečenicami v templju in hindujci vključeni v tantri? Odgovor je preprost: v hipnozi.

Z Hipnozo oseba lažje razume sebe, kot osebo in lažje najde harmonijo z zunanjim svetom in seboj. Hkrati omogoča razumeti nezavednost ter s tem pa prebuditi in izboljšati njihovo čutnost in seksualnost.

Vsako deklet in žensk želi občutiti svojo edinstvenost in biti edinstvena nekomu. Malenkosti ne obstajajo, vse zanje igra pomembno vlogo.

Pri uporabi posebnih metod hipnoze, se aktivirajo notranji mehanizmi, ki so skriti pri stanju zavseti – kot je sanjarjenje ali sanje, ki nekoč postanejo resničnost.

Če v stanju hipnoze razmišljate o človeku, ki si ga želite videti ob sebi, se bo začel proces  njegovega univerzalnega iskanja. Sami določite svoj program nezavednega, ki je zasnovan tako, da boš srečen. Če boste zahtevali ljubečega in zvestaga moža, boste takšnega spoznale. Nezavedno bo to storilo za vas.

Hipnoza in nezavedno – je ključ do rešitve mnogih vprašanj in problemov. Pomaga pri odpravljanju stresov in bolečin različnega izvora. Pospeševanje čutnosti in seksualnosti. Daje sposobnst očarati človeka za vedno. Močno zavezništvo z partnerjem in zaupanje v prihodnost.

V našem času, hitrosti in nanotehnologije, pogosto pozabljamo o sebi kakor tudi o ustvarjanju narave, ki je stopila v ta svet, da živimo in globoko dihamo. Da vidimo svet v vseh svojih barvah, slišimo petje ptic in zvok veselja vetra. Na žalost, nas naše vsakdanje rutine ovirajo, da bi dosegli svoj cilj v življenju.

Hipnoza je priložnost za razumevanje sbe, svoje potrebe in želje. In najpomembnejše – realizirati jih.

hipnoza