“Ali resnično živite svoje življenje?” – to je vprašanje, ki si ga morate zastaviti. Ali je to življenje, ki ga živite resnično to, kar vam ugaja. Se počutite dobro, ko zjutraj vstanete?


Ali resnično živite svoje življenje? – pomislite za hip na odgovor, ki je sedaj najbolj ustrezen.

Ko smo bili otroci, smo bili mnenja …

V veliko šolskih spisih o mamah je zapisano: ” Hvala, mama, da si mi podarila življenje.” ♥️🌹♥️
Potem dozorimo, odrastemo in se podajamo v različna razmerja. Skozi nekatera se izgubimo. Zlomimo. … Saj veste, kajne? 💔💑💔

Pomislite za hip ali resnično živite svoje življenje, tisto, ki vam ga je podarila mama 💝 in ste zanj nekoč bili zelo hvaležni, 👐😍 ali ste morda samo v odvisnem odnosu zaradi katerega vaš dan, vaše življenje nima nobenega smisla?
❣️😥

Ali resnično živite svoje življenje?
Živite? svoje življenje?


Misli o osebni sreči

Kako je človek lahko srečen, če ne odkrije ljubezni, strasti, navdušenja v sebi, v svojem življenju, v ustvarjanju, v zaupanju? Kako je mogoče, da je človek radosten, če išče ljubezen, strast in vse te vrednote v drugi osebi, namesto da bi prebujal sebe?

Bodite ponosni nase

[the_ad_placement id=”content”]

Bodite ponosni nase, kadarkoli se zalotite, da ste nekaj spremenili v svoje dobro. Zavedajte se vsake malenkosti, ki ste jo storili zase. Ne živte samo v mislih, bodite prisotni tudi v dejanjah.

Pomislite, kako daleč ste že prišli in da prav vsak dan zmorete, drugače rezmišljati, spreminjati. Zmorete ustvarjati. Zmorete postati samostojna oseba. Oseba, ki dobro ve, kaj si želi. Oseba, ki ima svoje cilje in poglede. Oseba, ki se postavi zase in gre ponosno v vsak nov dan.

Ne podajajte se v odvisnosti

Osebe, ki so odvisne od odnosov, so manj vesele, radostne in ustvarjalne kot osebe, ki se ne podajajo v različne odvisniške odnose. Vsaka odvisnost vam jemlje moč, lastno mišljenje.
Manj ste ustvarjalni. Večina časa je vaše počutje pogojeno v soodvisnosti z drugo osebo.