5 načinov, kako ga osvojiti

5 načinov, kako ga osvojiti – V svoji knjigi Super filt Tracey Cox odkriva pet preprostih načinov, s katerimi lahko vsakega pripravite do tega, da se bo zaljubil v vas. Normalno, ta tehnika ne bo nekoga prisilila, da se zaljubi v vas, temveč lahko le “zaneti ogenj” in pospeši proces zaljubljenja.

5 načinov, kako ga osvojiti – odlomki

1. Veliko se družite z njim. Potem pa “izginite”

Vse več kot komunicirate z neko osebo, vse bolj ji boste postajali všeč. Zato pozabite na nedostopnost na samem začetku. Družite se vse dlje in vse pogosteje, najdite mnogo časa, da bi preživeli z njim čim več časa.

Zdaj postanite pozorni, saj se v tem delu skriva najbolj pomembna stvar. Ravno tedaj, ko ga prepričate, da vas je osvojil, se pričnite obnašati malo manj dostopno, nato še manj, vse dokler ga ne boste šele komaj da kaj videle.

Ljudje vedno želijo to, kar ne morejo imeti. Zato bo, ko začuti, da vas ne more imeti, zagrizel še močneje. Tedaj bo dojel, koliko ste zanj pravzaprav pomembni.

2. Ne počnite lepih stvari zanj, naj on počne lepe stvari za vas.

Če naredite nekaj dobrega za nekoga, se boste zaradi tega počutili dobro. Bili boste zadovoljni sami s seboj in občutili boste zadovoljstvo zaradi tega, ker ste nekoga osrečeli..
Kadar nekdo naredi nekaj lepega za vas, smo mi zadovoljni. Seveda pa tukaj prihaja tudi do razdvojenosti čustev in niso vsa dobra. Včasih začutimo pritisk, da je ta oseba boljša od nas, ob enem pa imamo občutek, da moramo nekaj podariti za vračilo.

3. Glejte ga v oči

V normalnem razgovoru se ljudje gledajo v oči 30 do 60 procentov časa. S druge strani pa se zaljubljeni ljudje gledajo v oči mnogo dlje. Verjetno kar ves čas. Zato če nekoga gledate v oči, dlje kot 75 procentov časa, verjemite, boste prevarali njegove možgane. Možgani vedo, da je nekdo toliko časa gledal vanj, da je tedaj bilo ljubezni. Pomislil bo zagotovo sem zaljubljen in pričel bo izpuščati kemikalijo katero izločajo možgani, kadar smo zaljubljeni. ( to je kemija ljubezni)

4. Ne odmikajte pogleda

Ne iščite zanimivejših stvari po prostoru. Pokažite mu, da vas on zanima bolj kot vsi ostali prisotni ljudje. Če vam je gledat vanj neugodno, poiščite njegov pogled, ko končuje besedo.

5. Govorite o tem, kar imaste radi

Kadar govorite o stvareh, ki jih imate radi, se vam zenice razširijo, kakor takrat, ko zagledate osebo v katero ste zaljubljene. Cel obraz dobi lepše poteze in oseba žari. Bolj redko govorite o stvareh, ki vas mučijo in jih ne marate. Vedno se osredotočite na tisto pozitivno. Kadar gledate v  osebo, ki vam je všeč, vedno glejte v to, kar se vam pri njej najbolj dopade. Pomanjklivosti ignorirajte.

Misli o odnosih preberei na tej POVEZAVI

Skupine:

Razno, Za navdih,

Zadnja posodobitev 23/07/2019