VERJEMITE VASE
Odpiram vrata čudežu in odkritju svojega duha.

Če želite živeti intuitivno življenje, morate verjeti in vedeti, da ste opremljeni z vsem, kar potrebujete. Kot duhovno bitje posedujete brezmejne sposobnosti, zato bi bilo dobro, da bi si priznali in obudili v vas speče zmožnosti. Med meditiranjem se skušajte osredotočiti nase kot na duhovno bitje. Energija, ki prežema življenje, Boga, vesolje in naravo, prežema tudi vas – vaš duh. Verjemite v svojega duha in intuitivne sposobnosti. Vedno so bile v vas … in za vekomaj bodo.


John Holland

John Holland, avtor uspešnice Born Knowing (Rojen z védenjem) in Psychic Navigator (Jasnovidni navigator), je mednarodno priznani medij, ki predava, demonstrira in dela z zasebnimi strankami že več kot 15 let. Njegova predanost osebnemu razvoju ga navdihuje, da poučuje soljudi o neverjetnem viru, imenovanem »intuicija«, ki je zlahka dostopen vsakomur.
Intuicija je jezik duše. Vsi se rodimo z zavestjo o globokem občutku notranje modrosti. To je eden naših največjih darov, ki nas ohranja povezane z našim višjim jazom, vesoljem in božanskim duhom. Sleherni med nami je že izkusil preblisk intuicije, saj se le-ta neutrudno poteguje za našo pozornost. Slutnje oziroma blagi namigi, za katere se tako pogosto ne menimo ali pa jih skušamo odmisliti, češ, da gre le za plodove naše domišljije – se kasneje izkažejo kot točne.

Pričujočo knjigo, 101 pot do boljše intuicije, sem napisal z namenom, da bi vam pokazal paleto načinov, kako postati dovzetni za svojo intuicijo, kako jo razvijati, predvsem pa kako ji zaupati. Da bi se zmogli povezati s tem življenjsko pomembnim virom modrosti – virom, ki leži globoko v vseh nas, virom, ki ga je moč obuditi in izuriti, sem oblikoval 101 različno pot, način, kako to storiti. Kajti, če jo želite spodbuditi in jo uporabiti na vseh področjih svojega življenja, potrebujete le malce pomoči.

Vsak od 101 načina do boljše intuicije je zabaven, kratek in se ga je mogoče zlahka naučiti.

Vsak dan lahko preberete eno samo poglavje ali pa preprosto odprete knjigo 101 pot do boljše intuicije na poljubni strani, vedoč, da vam je poglavje, ki ste ga izbrali, namenjeno. Vsako poglavje spremlja afirmacija ali pozitivno stališče, s pomočjo katerega boste lažje obudili svoje notranje vodstvo.

V posameznih poglavjih ponujam napotke o energijskih središčih telesa oziroma o tem, kako snovno telo deluje kot prejemnik intuitivnih informacij in kako barve vplivajo na nas kot posameznike. Vse to namreč prispeva k toku intuitivne energije, vsakdo med nami pa prejema informacije na sebi lasten način. Da bi vam ustrezna poglavj a še bolj koristila, sem zadnjemu delu knjige dodal vodič po barvah ter tabelo, ki vsebuje položaje energijskih središč.

Ker sta bili mnogim ljudem všeč moji prvi dve knjigi, Bom Knowing (Rojen z vedenjem) in Po’chic Navigator (jasnovidni navigator), sem iz vsake od njiju vključil tudi nekaj misli, ki vam bodo služile v oporo pri opisanih naukih. Če želite razvijati svoje intuitivne sposobnosti, se morate le zavezati sebi, biti predani razumevanju in se naučiti živeti v sožitju s svojim notranjim vodstvom.

Uživajte v vsakem poglavju 101 pot do boljše intuicije ter se med odkrivanjem in razvijanjem svoje intuicije zabavajte. Nenazadnje je le-ta brezmejni vir vodstva, preobrazbe in samokrepitve, ki jo lahko uporabite in delite z drugimi do konca svojih dni …

poljub

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 11/07/2019