petek , december 14 2018
Novičke
Domov / Razno / Barbi punčka

Barbi punčka

Ena tistih sem, ki hranim spomine na svoje lepo otroštvo.

Nekaj slik, nekaj igrač in še kaj je v zbirki mojih spominov. Vsak spomin nosi svojo zgodbo in nedvomno najlepše občutke.
Leta 1978 sem dobila od očeta tole Barbi punčko. V tistih letih Barbi punčke še ni bilo mogoče dobiti v naših trgovinah, zato so bile tako redke in smo si jih deklice zelo želele.

Še danes se spomnim, kako sem nestrpno čakala letalo iz Nemčije, ker je z njim pripotovala moji Barbi. Nepozabni trenutek je bil, ko sem odvila darilo in zrla v drobno punčko, ki je z menoj rasla in še ima zmeraj prostor v mojem domu.

Poglej še

Iščete zaposlitev?

Iščete zaposlitev? Iščete rešitev? Nudite delo? Ali poznate podjetja, ki iščejo delovno silo? Med seboj …

Dodaj odgovor

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri