Kaj vse nas lahko zlomi! In ko se to zgodi, je pot do ozdravitve lahko dolga. Vendar ne obupajte!

Tole je bila iztočnica na moji FB strani za današnji članek. Te dneve slišim veliko težkih zgodb. So ljudje, ki se soočajo s težavami v zdravju. Drugi prebolevajo partnerska razmerja. In največ je ljudi, ki živijo v težki finančni situacij, brez zaposlitve. Seveda še sledijo drugi primeri, kot so nasilja v družini, spori z otroki, spori med sosedi itd.

Kakorkoli. Čustva so tista, ki zelo bolijo. Pravzaprav bolijo rane, ki nastanejo zaradi zlomljenih čustev. Vsakega od nas se dotaknejo različne izkušnje, katerim sprva nismo kos. Nekatere premagamo lažje, druge, pa trajajo dalj in pustijo velike posledice, če se ne lotimo njihovega zdravljenja. Vsako rano lahko začnemo celiti, ko smo na ta korak pripravljeni. Spodnja slika vas naj opomni, da je za to potrebno veliko majhnih korakov. Veliko volje. In tudi energije.

Delo na sebi pomeni, spremeniti svoj pogled na težave. Odpreti oči. Začeti razmišljati še na kak drug način. Bodite odprtega srca. Bodite pripravljeni slišati nove spodbude. Bodite pripravljeni zdraviti svoje rane. Včasih ne gre čez noč. A pomembno je, da ne obupate.

Kakor vedno, tudi tokrat svetujem, da pri vsaki spremembi uporabite pozitivne afirmacije. Jaz že mnoga leta zaprisegam nanje. Na mojih FB straneh, jih objavljam vsak dan. Zdi se mi pomembno ponuditi dlan in nekomu pokazati te majhne korake, zaradi katerih boste vi zmogli doseči pozitivne spremembe.

Pozitivčice vas navdihujejo. Če boste prelistali mojo internetno stran, boste vsekakor zase našli spodbudne pozitivne sestavke.

Želim vam, da pogledate na svoje težave z optimizmom, da obstaja možnost, da pozdravite svojo bolečino.
Nastja

Skupine:

Kolumne,

Zadnja posodobitev 15/05/2019