Spoznala sem, da je lastno telo nekaj najbolj čudovitega, kar imamo.
Žalostno je, da se veliko ljudi tega ne zaveda. V svojih telesih neprestano iščejo napake in nezadovoljstvo. Veliko se jih predaja strastnim dietam, spet drugi padajo v odvisno prenajedanje. Tudi cigarete, alkohol in druge substance so dejavniki, s katerimi uničujete to, kar bi morali najbolj ljubiti.

Ko enkrat iskreno zljubite svoje telo, še le zares čutite življenje v vsej popolnosti. Telo in um sta lahko najboljša prijatelja in v podzavesti rada skladno delujeta.
Če živite s težko diagnozo, še ne pomeni, da ste bolni. Če premorete zdravo in pozitivno razmišljanje, lahko čudovito živite. Kljub bolezni lahko imate močno telo. In s takšnim pozitivnim usmerjenjem boste že na zven videti zdrav človek.

Ker se tudi sama soočam z boleznijo, svoj um in svoje telo, kljub temu ohranjam na najvišje uglašenih energijah. Imam se rada. Rada imam svoje telo. Razmišljam pozitivno in živim precej zdravo.

Iz tega namena, da spoznate, da je Življenje res lepo, sem izdelala tudi Pozitivčice. To so pozitivne afirmacije na kartah.

Skupine:

Kolumne,

Zadnja posodobitev 15/05/2019