To sem si želela.  Toplo jutro. Sonce. Sončne žarke. To sem si želela iz srca.

Zelene krošnje dreves, vonj pomladi in petje ptic. Po tem sem hr[spacer height=”20px”]epenela. Po visoki travi, zgodnji rosi, po metuljih in belih oblakih.Jutro, ki diši po pomladi in poletju, jaz pa sem svobodna. Svobodna v svojem telesu. Svobodna v svojih mislih. Brez  vprašanj. Brez napornega dihanja.

Danes je takšno jutro
To sem si želela

To sem si želela

Danes sem lahkotna, razigrana, vesela, radostna.
Ni stvari, ki bi lahko odtehtala to srečo. Ta lahkotni korak. To veselje  v mojem srcu.

Zdi se mi, da se še zemlja vrti z menoj od sreče.

Drevesa s svojimi bogatimi krošnjami mi ploskajo v pozdrav.  Kako sem zdaj še močneje povezana z njimi. Vse te krošnje dihajo z menoj.

Vse je popolno. Ptice v svojem zboru. Veverice povsod okrog.

 
Slišim glas

Poslušam … Glasbo svojega telesa. Vse na tem mestu je popolno. Opazujem, hvaležna, da smem biti del tega čudovitega življenja.

Ozrem se v nebo in na lica se spustijo drobne solze. Solze sreče. Za hip se ustavim, da postanem vrtavka, vrtavka mokrih trav. Zdaj je vse v mojem dosegu. Mir. Sreča. Svoboda. Vse se spet vrti  z menoj.

To sem si želela – Nastja

Slišim glas, ki pravi dihaj. Poslušam. Slišim dih. Svoj dih. Visok, globok, brez šumov. Dih življenja. Kako lahkotno je danes življenje. Kakšen božanski občutek. Občutek, ki ga že dolgo nisem čutila.

Samo jaz in sonce sva v tem trenutku na tem planetu. Samo midva e vrtiva. V tisočih obratih zemeljskega ritma.

Mislim, da so za nekaj časa težki dnevi končani. Naj jih sploh več ne bo. Naj ta veličastna sila – vdiha in izdiha- večno služi mojemu telesu.

Tako rada imam svoja pljuča. Niso popolna. Ampak z njimi sem jaz popolna.

Še eno sporočilo za dobro jutro

Oglej si tudi STRAN pozitivne misli.

Zadnja posodobitev 01/02/2024