Samozavedanje odpira mnogo poti v lepši jutri. Samo dovoliti moramo, da pride na plan.
Zavedati se sebe in svojega obstoja v življenju, pomeni odpreti notranjo moč in delovati iz sebe. Samozavedanje prebuja našo željo po življenju in aktivnosti, da lahko izražamo sebe v svetu.
Jaz sem. Jaz zmorem. Ko enkrat odpremo skriti zaklad svoji možnosti, smo na poti k samozavedanju. Zavedati se pričnemo sebe. Svoje notranje lepote in moči. To je nekaj kar nam omogoča, da lahko dosežemo svoje cilje.
Ljudje, ki zmorejo sebe uveljaviti kot ljubeča bitja, lahko delujejo iz najvišjih energij, ki živijo v nas.  Zavedam se, da sem popolno bitje, ki ljubi in ustvarja.


Ko najdemo stik s svojo notranjo močjo, lahko zase in za ljudi okoli sebe naredimo nekaj več. Lahko delujemo in živimo lahkotno. Ko se zavedamo, kako pomembni smo, svoje dobro bit ponudimo ljudem, ki še iščejo svoj pomen.
S samozavedanjem hkrati  krepimo tudi svojo samozavest. Takrat, ko dojamemo, da smo vložili vase pozitivno energijo, si težka dovolimo, da bi ponovno padli in iz težav, ki so trenutno nastopile, ne videli izhoda.  Samozavedanje pripomore k rasti. K rasti bolj budnemu in močnemu človeku. Naš namen je, da živimo mirno in ljubezni polno življenje. Slednje bomo zmogli, ko bomo v sebi prepoznali  ljubeče potenciale in jih tudi živeli. Ko se zavedamo svojega notranjega uspeha, postanemo bitja, ki živijo polno življenje. Smo ljudje, ki ne tavamo in se ne prebijamo čez dneve. Postanemo ta, ki ve čemu je tukaj na tem svetu.
Samozavedanje pomeni najti v sebi dragocenost in z njo živeti. Polno življenje je danes v hitrem tempu zelo pomembno. Marsikdo tega še ne zmore, kajti življenja se ne loti na prav način. Kadar začutiš, kako pomemben si, sam zase, več ne potrebuješ potrditev od zunaj. Ne potrebuješ potrditev od prijateljev, družine, partnerjev, sodelavcev in drugih bližnjih. Temveč sam ponudiš svojo kakovost, vrlino in znanje, siguren v dobro namernost lastnih prepričanj. Tudi kritiko sprejmeš ali pa jo zavržeš, kadar je slabo namerna. Lahko živiš brez negativnih mislih, ker v sebi vedno znova najdeš kaj novega, uporabnega in pomembnega. Zaklad. samo ključ primite v roke in začnite odpirati svoja notranja vrata.

Nastja

 

Skupine:

Kolumne,

Zadnja posodobitev 15/05/2019