Rešite ljubezenske taževe

Ker Feng Shui uporabljamo na vseh življenjskih področjih,
lahko z njegovo pomočjo izboljšamo tudi svoje ljubezensko življenje.
Seveda pa, bi bilo dobro, preden uvedemo njegova pravila v vsakdanje življenje,
da popravimo napake, ki smo jih že storili.

Najpomembnejše pri popravljanju ljubezenskih težav je poiskati “ljubezenski GUA”, z uporabo vhodnih vrat kot izhodišno točko. Ljubezenski Gua je najbolj oddaljeni desni kot vašega doma od vhodnih vrat. Če živite v več nadstropjih uredite vse ljubezenske kote.

Če v te kote postavite ” zdravilce” , lahko spremenite potek ljubezenskih dogajanj.

Če imaste problem, da težko najdete partnerja in ste pogosto samski, preverite, če se morda na področju ljubezenskega Gua, nahaja fotografija ali predmet osamljene osebe ali kakšne druge stvari, ki ponazarjajo samoto.

Osamljen stol je prav tako lahko prepreka za ljubezen. Zamenjajte ga s privlačnim sedežem in ga pokrijte s tkanino ali vzorcem čustev.

Če se v tem kotu nahaja postelja, naj bo do nje dostop s vseh strani prost, tako, da se vanjo vležete brez kakšnih preprek.

Če ste se zagledali v “zasedeno” osebo ali v odnos, kakršnega si ne želite, se otresite takšnih vez in preprečite vračanje k istim navadam, tako da iz ljubezenskega Gua odmaknete vse predmete trikotnih oblik. Diamante, piramide. Iz spalnice odvržite prav tako vse, kar je ali spominja na trikotne oblike.

Feng Shui

Če v svoje življenje privlačite moške z veza-fobijo, počistite svoj ljubezenski Gua, vseh nestabilnih predmetov in pohištva. Na polico postavite dve simpatični okrasni vazi. Pustite jih prazni dokler ne srečate svojo sorodno dušo, nato pa v niju posadite rastline.

Če vam delo vzame preveč časa in pogosto žrtvujete svoje osebno življenje zaradi kariere, morate iz spalnice odvreči vse kar v vanjo ne spada: naprave za telovadbo, računalnik, plošče, police.

Prostor napolnite z romantičnimi predmeti, ki so lepo izdelani. Dodajte veliko blazin, mehkih preprog in udobno pohištvo. V takšni situaciji pa pomaga tudi rubin in amatist.

Feng Shui Living

Skupine:

Razno, Za navdih,

Zadnja posodobitev 23/07/2019