Nasveti za USPEH

1. Če želite narediti neko stvar tako kot treba, naredite to sami.
Nihče ne more stvari, ki ste si jo zamislili narediti bolje od vas. Če boste prepustili delo komu drugemu, boste morali ves čas koregirati postopek te osebe. Primite se posla in pomembne stvari opravite sami.

2. Nikoli ne prestavljajte nekaj, kar lahko naredite sedaj.
Jutri je nov dan, ki prinaša nove probleme in nove obveznosti. Kar lahko storite danes ne prelagajte na jutri, ker boste tako začeli delati napake. Moč volje je pomemben faktor uspeha.
3. Če imate za počet več stvari, se odločite za eno, bilo katero!
Kadar imamo preveč obveznosti ponavadi ne naredimo nobene, saj ves čas premišljujemo katero naj opravimo. Odločitev sprejmite takoj in izberite eno.
4. Vedno predpostavljajte, da boste uspeli

Nihče še ni česa uspel narediti, ko je razmišljal, da mu ne bo uspelo. Če imate na kak posel negativni pogled, je bolje, da se ga sploh ne lotite.
5. Če ne morete spremeniti situacije, spremenite pravila.
Če vam stvari ne gredo po planu spremenite pravila. Če vam kolesa letijo prehitro jih ne pospešujte, temveč se znajdite.
6. Ne razglabljajte preveč, enostavno delujte
Od prevelike razglabljanja človeka samo zaboli glava. Dokler vi razmišljate, drugi delujejo.
7. Ne skušajte si razlagati lasnihpostopkov
Najslabše kar človek lahko naredi je, da
Najhuje kar človek naredi je, da prenese pojasnila za lastne postopke, kajti to je običajo znak samoprevare in izogibanja resnici. Vsi mentalno zdravi ljudje, se zavedajo zakaj nekaj delajo. In če vam to ni všeč ni potrebno dajati lažnih razlogov.
8 .Poslušajte svojo intuicijo, a delajte z razumom

 

Skupine:

Razno, Za navdih,

Zadnja posodobitev 06/07/2019

Oznake: