ponedeljek , marec 18 2019
Domov / Novo leto in Božič ? / Najlepša novoletna misel ZANJO in ZANJ

Najlepša novoletna misel ZANJO in ZANJ

Vsak od nas ima nekoga rad … Vsak od nas skriva v srcu svoj najlepši zaklad. Ker sem dobila, kar nekaj sporočil za kakšno lepo novoletno misel, ki bi jo radi posvetili svojim najdražjim, sem za letos pripravila ti dve misli. Ena je namenjena ZANJ in druga ZANJO.

Torej za vse, ki imate v srcu nekoga posebej radi in mu želite to sporočiti. Najlepši občutek je, ko podariš ljubljeni osebi misel, ki pride srca. In ob novem letu je priložnost zares prava, da se srce lahko dotakne srca.

Včasih je ljubezen skrita in še čaka na svoj obstoj. Tudi za vse te ljubezni bo tale misel prišla prav.

Komu želite polepšati novo leto z lepo mislijo? Danes je pravi čas, da to storite.
Misel, ki pride iz srca, je globja kot roka, ki se ob srečanju poda.

nastja

Polepšajte novo leto z mislijo – Misel za novo leto ZANJO
Polepšajte novo leto z mislijo – Misel za novo leto ZANJ

Poglej še

Zdaj je čas, ko vsaka lučka sveti posebej zate

Zdaj je čas, ko vsaka lučka sveti posebej zate. Božič naj ti bo najlepši čas …

Dodaj odgovor

Ta stran za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več ...

Nekateri deli te spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se s spletne strani naloži na uporabnikov računalnik. Na vašem računalniku ne povzroča nobene škode in ne vsebuje nobenih virusov. Piškotki z naše spletne strani ne zbirajo nobenih osebnih informacij. Informacije, ki jih vsebujejo ti piškotki, omogočajo lažjo uporabo naših spletnih strani in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Seveda lahko našo spletno stran uporabljate tudi brez piškotkov. Če ne želite, da bi se piškotki na vašem računalniku shranjevali, lahko to možnost v nastavitvah brskalnika izključite. Shranjene piškotke lahko pod nastavitvami brskalnika kadarkoli izbrišete. Če piškotkov ne boste sprejeli, pa to lahko privede do omejitve obsega naše ponudbe.

Zapri