ŽIVLJENJE JE LEPO

Mogoče Bog želi, da srečamo nekaj nepravih ljudi, preden srečamo tisto pravo osebo in se tako zavemo, kako hvaležni moramo biti za ta dar….

Ko se vrata sreče zaprejo, se odprejo druga, toda pogosto tako dolgo gledamo v zaprta vrata, da ne opazimo tistih, ki so se nam odprla…

Najboljši prijatelji so tisti, s katerimi lahko sedite cel večer, ne da bi spregovorili besedo, a ko odhajate, se počutite kot, da je bil to najboljši pogovor v življenju.

[the_ad_placement id=”content”]Življenje je Lepo

Res je, da ne vemo, kaj imamo, dokler tega ne IZGUBIMO, toda tudi to je res, da ne vemo, kaj nam manjka, dokler tega ne najdemo…..

Dati nekomu svojo LJUBEZEN, ne pomeni, da bo tudi on ljubil vas. Ne pričakujte ljubezni v ZAHVALO, želite si samo, da bi mu ostalo v SRCU, če pa mu ne bo, bodite zadovoljni, da je on v VAŠEM…

Potrebna je samo minuta, da se zaljubite, samo ura, da vam je nekdo všeč, samo dan, da nekoga vzljubite, toda celo ŽIVLJENJE, da nekoga POZABITE.
Ne hodite za VIDEZOM; lahko vas PREVARA. Ne hodite za BOGASTVOM; lahko IZGINE. Hodite za tistim, ki vas radosti, ker je potreben samo en nasmeh, da vam polepša slab dan…

V življenju so trenutki, ko nekoga tako pogrešate, da si ga zaželite potegniti iz svojih sanj in ga objeti v resničnosti.
Sanjajte, kar želite sanjati, pojdite, kamor želite iti in bodite, kar želite biti, ker je življenje eno samo in samo ena priložnost je, da naredite vse tisto, kar želite narediti….

Imejte dovolj dobrote za nežnost, dovolj izziva za moč, dovolj žalosti za sočutje in dovolj upanja, da boste srečni….
Vedno se postavite v vlogo drugega – če se ne počutite dobro, se najbrž tudi ta oseba ne počuti dobro….

Najsrečneši niso tisti, ki imajo tisto, kar je najboljše, ampak tisti, ki najboljše izkoristijo tisto, kar imajo…

Sreča obstaja za tiste, ki jočejo, tiste, ki so prizadeti, tiste, ki iščejo in tiste, ki se trudijo, ker znajo samo oni ceniti ljudi, ki se dotaknejo njihovega življenja….

Ljubezen se začne z nasmehom, raste s poljubi in se konča s solzami.
Vsaka bodočnost se gradi na preteklosti: ne morete uspeti v življenju, če si ne odpustite napak in ne pozabite ZLOMLJENEGA SRCA.

Ko ste se rodili – ste jokali, vsi okrog vas pa so se smehljali.
Živite tako, da, ko boste umrli, da se boste smehljali, kljub temu, da bodo vsi okrog vas jokali….

Najlepša beseda je TIŠINA največje dejanje je MOLK najgloblje čustvo je LJUBEZEN najpomembnejša misel je UPANJE najlepša realnost so SANJE…

ŽIVLJENJE JE LEPO

Skupine:

Pozitivne misli,

Zadnja posodobitev 26/07/2019