Če živite stresno in hitro življenje, je vsekakor pomembno, da se v dnevu  tudi malo umirimo. Meditacija je dober način za umiritev duše in telesa.

Morda ste prepričani, da to ne zmorete. Lahko, da ste se že poskusili v meditaciji pa vaše misli niso bile osredotočene in umirjene. Vendar se lahko z novim letom odločite in začnete meditirat na nov način. In sicer, vsak dan v mesecu januarju, ko se zbudite, posedite na postelji, zaprite oči in samo dihajte. Eno minuto. Ves januar, vsako jutro meditirajt po eno minuto.. Naslednji mesec, februarja, pa dodajte minuti še eno minuto dodatne meditacije. Vsak mesec dodajte dodatno minuto. Tako boste decembra meditirali že 12 minut na dan.

Meditirati začnemo počasi, da ne bi um prehitro divjal. Z vajo boste pridobivali na koncentraciji. Pomembno je, da dihate in da je um umirjen. S pomočjo meditacije boste lažje šli čez dan. Vaše misli bodo zagotovo bolj  mirne in pozitivno naravnane. S pomočjo meditacije boste ponovno našli pot k sebi, če ste morda ta leta zgubili svoj smerokaz.

meditacija

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 27/05/2019