Ljudje, ki nimajo zmotnih področij, se razlikujejo od povprečnih posameznikov.

Kot prvo in najbolj očitno, boste videli, da je ljudem v življenju všeč prav vse, –  uživajo v vseh stvareh in ne zapravljajo časa za pritoževanje ali za želje, da bi bile stvari drugačne.
Življenje jih navdušuje in hočejo iz njega dobiti kar največ. Radi imajo kosila, kino, knjige, piknike brez alkohola, sprehode, koncerte, mesta, živali, domačije, rože, gore, – zares prav vse.
Všeč jim je življenje samo.

Kadar ste v družbi takšnih ljudi boste opazili odsotnost jamranja, zehanja in celo pasivnega vzdihovanja.
Če dežuje, jim je to všeč. Če jim je vroče to sprejmejo in se ne pritožujejo.Če so v prometnem zastoju, na zabavi ali čisto sami se prilagodijo dani situaciji.
Pri tem se ne pretvarjajo, da uživajo – ampak preprosto sprejemajo stvari kot so. Vprašajte kaj jim ni všeč, pa bodo le stežka našli pošten odgovor.
Nimajo dovolj “razuma” , da bi se skrili pred dežjem, saj je dež zanje lep. Nekaj kar je treba doživeti. Luža jih ne spravi v bes, ampak po njej čofotajo.In jo sprejmejo kot del taga, kar pomeni biti živ.

Imajo radi mačke? Ja seveda.
Medvede? Ja.

Čeprav takšnih nevšečnosti kot so bolezen, poplave, komarji, suše in podobno, tudi ti ljudje ne sprejemajo toplo, ne porabijo niti enega samega trenutka za pritoževanje in želje, da bi se stvari spremenile.

Če je situacijo treba zatreti bodo na tem delali. Če si boste še tako prizadevali, boste s težka našli kaj, česar ne delajo radi.
Življenje jim je res všeč, tako da se valjajo po njem
in skušajo iz njega povleči kar največ.