Koliko dati?
Kdaj dati?

Nihče nikdar ni siguren,
ali se v vezi daje preveč ali se daje premalo.
Kadar se zaljubimo nam naš instink govori,
da se predamo popolno z vso dušo in telesom.
Vendar se moramo naučiti postaviti mejo.
Pretirano dajanje nas lahko prizadene.
In prav tako se boste ob koncu veze spraševale:
“Zakaj me je zapustil, če sem mu dala vse.”

Kdaj nekomu damo nežnost in ljubezen?

“Ljubim te” so resnično posebne besede, ki jih nekomu lahko podarite ob pravem trenutku. Če je  romantika in nežnost sestavni del igre, se vam naj nikamor ne mudi. Čuvajte vaše ljubezenske “dobrote”, toliko kot so za vas  vredne. Na ta način boste dobile veliko več nazaj.

Veza, kakor veliko drugih stvari, napreduje ali se slabša. Redko ostane ista. Naj vaša napreduje. Začnite kot prijatelja, potem postopoma gradita odnos.

Kdaj damo ekskluzivnost?

Če začnete z novim poslom in imate samo eno stranko, ali bi dale tej stranki vedeti, da je edina? Odgovor je jasen. Ne bi. Želele bi zgledati uspešne in zaposlene.

Razen v primeru, ko ste o vajini vezi govorila in sta prišla do zaključka, da bosta monogama partnerja, naj bo to tako. Drugače pa nikoli nekomu ne pripovedujte, da je on edini v vašem življenju. Ne bo znal ceniti to čast.

Če vas vpraša ali se še s kom dobivate, mu odgovorite: “Imam polno prijateljev, pogosto se dobivamo.”

Kdaj podarimo darilo?

Dajanje daril zavlačujte dlje kot je mogoče. Pokažite na drug način, kaj vam pomeni. Naredite večerjo. Peljite njegovega psa na sprehod…. Če pride do situacije, da morate dati darilo, npr. roj.dan, dajte darilo manjše denarne vrednosti. Ne poskušajte ga impresionirati s tem, koliko ste zanj potrošile. Raje pokažite kako ste kreativne.

Dajanje informacij

O sebi govorite bolj manj. Ne bodite odprta knjiga in ne sprašujte preveč. Če bo on slišal od drugih, o kakšnem vašem podvigu, bo le še bolj postal navdušen nad vami. Če govorite o prejšnih vezah, nikakor ne zvenite kakor žrtev.

Kdaj dati vse?

Ko se sporazumeta, da sta v vezi, ko vam je pokazal, da ste edina in da mu pomenite veliko, takrat lahko daste vse od sebe. Vendar tudi takrat poskusite obdržati nekatere aktivnosti in mesta le zase. Nikoli nekoga vse do svoje poroke ne zvlečite v svoje življenje. Kajti, če takrat izgubite to osebo, neboste izgubile vse svoje, temveč le njega.