Tole zdaj je za vse, ki mislite, da delate prav u bistvu pa delate narobe :)

S tem, ko me učite o življenju, škodite sebi, ne meni… ~ Jaz vem kje je pot in kako do nje, kar ne vem, izvem…

S tem, ko mi govorite, da iz mene ne bo nič in da ne bom uspela, da se ne bom znajdla, da brez vas ne zmorem ~ ubijate sebe in ne mene, ker nekega dne bom odkorakala potiho iz vašega življenja in vse kar st…e zatrjevali se bo podrlo kot hišica iz kart in vi? – ostali boste sami… In vse besede, vsi dnevi, vse razlage, se bodo odprle in u bistvu vam pokazale realno luč zablode…

Vsi, ki mi govorite, da sem neumna, otročja, da ne poznam realnosti in da blodim po svetu iz dneva v dan… ~ nekega dne, se boste zavedli, da vse je in gre, da js sm vsaj odživela svoje otroštvo in najstništvo na svoj način, ki je meni ustrezal in da nekega dne tudi to mine… Kje boste takrat vi?

Vsi, ki mi govorite, da od življenja nimam nič in nič ne bom imela… ~ sedaj nimam ničesar otipljivega, nekaj kar imam, vrednega in dragocenega imam samo v svojem srcu in glavi…in mogoče čez nekaj let, bom imela za otipat, pa četudi ne bom imela, se ne sekiram, ker tisto dragoceno nosim s seboj in samo nadgrajujem… Kaj imate vi?

In vsi vi, ki se utikate v mene in moje življenje…. ~ nekega dne, se boste zavedli, da jaz se nisem v vaše in da jaz nekaj imam, vi ste imeli mene in ničesar drugega… Kam pa zdaj?
Vsi vi, ki mislite, da sem vaša last… ~ nekega dne bo posijalo sonce, tudi v moje življenje in odšla bom nasmejana po novi poti… Pa vi?

Vsi vi, ki se norčujete iz mene in mojega življenja… ~ na koncu boste ugotovili – jaz sem bila jaz…kdo ste bili vi? Moje življenje ni ravno harmonično in barvno, nisem pa nikoli obupala in se predala, nikoli prenehala in vztrajala, čeprav ni bilo nikjer sonca, niti nove poti… In vi?

Vsi vi, ki mislite da je moje življenje bedno ~ na koncu poti, mi ne bo žal niti ene stvari, ker tudi tiste momente, ko je bil jok in ko nisem videla poti, imela sem nekaj kar nimajo vsi… Tiste ta druge, realne plati in ne glede na vse, vse še enkrat ponovila bi… Pa vi?

In še kr se nekaterim zdi, da oni so kralji in kraljice in da lahko vodijo moje minute, moje dni…. Ne se tolko ukvarjat z mano – življenje beži ^^

Pa da nebo, kdo tega narobe razumel…. Ne sovražim teh ljudi… Ljubim jih… Samo žal mi je, ker bodo šele na koncu poti ugotovili, da napako naredili so, na koncu pomemben si samo ti… Zdaj me še obsojate, da jaz sem kriva za vaš življenski poraz in za vseh tisoč drugih stvari, ampak js sm človek kakor si ti ;) na koncu poti…videl boš, da napako sam naredil si… * in to me boli, hočem ti odpret oči….rečem ti lahko, namesto tebe nardit, to je bl težko…. Odprite oči, preden bo konec poti^^

S.K.

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 30/05/2019