KLJUB VSEMU JE TO VENDAR ČUDOVITI SVET

Pojdite umirjeno skozi hrup in vrvež ter se spomnite miru, ki ga lahko najdete v tišini. Koliko je mogoče bodite v dobrih odnosih z vsemi osebami. Svojo resnico povejte umirjeno in jasno, poslušajte druge, čeprav neumne in nevede, kajti tudi oni imajo svojo zgodbo. Izomikajte se glasnim in agresivnim osebam, ki so breme duha. Če sebe primerjate z drugimi, boste postali ogorčeni, ker vedno bodo večji ali manjši od vas. Veselite se svojih dosežkov, kakor tudi svojih planov.

Bodite previdni pri svojih poslih, kajti svet je poln prevar. Vendar te to naj ne zmoti, da bi videl vrlino, kjer koli je.
Mnogi ljudje težijo k visokim idealom in življenje je polno herojstva. Bodite kar ste. Ne pretvarjajte se in ne bodite cinični do ljubezni, kajti kljub vsem omejitvam in vsem razočaranjem – je ljubezen kakor trava brezčasna.

Mirno dojamite iskušnje svojih let, skladno s prepuščanjem kar je primerno mladosti. Gojite duhovno moč, da vas zaščiti v primeru nenadne nesreče. Ne delajte sami sebe žalostne s črnimi slikami – saj mnogo strahov nastane zaradi preutrujenosti in osamljenosti.

Obdržite zdravo mero disciplene, drugače bodite do sebe blagi. Smo otroci vesolja, nič manj kakor so to drevesa in zvezde. Imate pravico biti tukaj, pa naj vam bo to jasno ali ne, saj se vse v vesolju razvija kot mora.

Brez obzira na to kar delate in k čemu strmite, v bučnem ritmu življenja, ohranite mir v duši.

Poleg vseh neprijetnosti, jokanj in uničenih sanj, je to kljub vsemu čudoviti svet.

Bodite veseli. Bodite srečni.

love-21

Skupine:

Zgodbe za dušo,

Zadnja posodobitev 30/05/2019