Vse od Mariah Carey pa do Demi Moore, ni nobena skrivnost, trend je biti z mlajšim moškim.
Nekatere ženske naravno težijo k mlajšim moškim, medtem, ko so druge sklenile, da jim mlajši niso zanimivi. Mlajši moški imajo več energije, izgledajo boljše in zabavnejši so.

Če se mlajši moški takoj ne začne zanimati za vas, ne ostanite brez poguma. Lahko ste uspešne pri njih!
Z nekaj dobrimi nasveti lahko najdete pravega, če pa nič drugega, se lahko vsaj dobro z njim zabavate.

1. Pokažite zanimanje zanj
Če bo opazil, da ste zainteresirane, bo najbrž zagrizel. Bodite dostopne in pokažite zanimanje zanj in s tem s čim se ukvarja.

2. Bodite mlade po srcu
Pomembno je, da ste mlade po srcu. Če imaste 40, bi obnašanje s svojimi leti pomenilo, da boste čez vikend ostale doma in opravljale gospodinjska opravila. Ne delajte tako!!! Pojtide ven, plešite, družite se…. Samo zato, ker štejete določeno število let, še ne pomeni, da morate biti dolgočasne in drugr delati dolgočasne.

3. Otkrite tisto kar imate, a mlajše ženske tega nimajo
Če ste marsikaj preživele v življenju, premorete veliko več kot mlajše ženske. Mirno to povejte. Ne rabite se bati govoriti o vaših življenskih izkušnjah. Kljub vsemu bodite le informativne in nikakor ne delite nasvetov.

4. Pozabite na leta
Današnje življenske izkušnje so tako različne, da sma števila ničesar ne predstavljajo. Leta pravzaprav niso nič druga, kakor navadna števila. Če vas nekdo privlači, iščite vajine skupne lastnosti in karakterne podobnosti, a ne številk.

mlajši moški