Kako najti pravega partnerja

Strokovnjaki za medosebne odnose se strinjajo – preden se odpraviš iskat gospoda Pravega, bi bilo dobro, da počistiš pred svojim pragom. Če boš obvladala 5 stvari, naštetih spodaj, boš veliko bolj zaželjena pri moških.Preden se torej odpraviš na zmenkarije, preveri vsako področje in poglej, kje se trenutno nahajaš. Kako najti partnerja?

1. Zadovoljna si s tem, kdo in kaj si

Ženska je lahko pametna, čustvena in ima smisel za humor – pa vendar – če je nesamozavestna, se ji bo veliko moških izognilo. Tovrstne ženske običajno želijo biti neprenehoma v centru pozornosti.

Tudi, če najdeš fanta, ki te bo na začetku pripravljen zabavati, se bo verjetno kaj kmalu strinjal z vsem tistim, kar slabega govoriš o sebi. Fantu pokažeš svojo samozavest tako, da se iskreno zanimaš zanj. Boš videla, to bo tudi njemu vlilo pogum, da se bo pričel zanimati zate.

2. Imaš konjička – in to ni on

To je lahko hobi, delo, študij ali pestro družabno življenje – samske moške neverjetno privlači ženska, ki ima svoje interese in veliko entuziazma. Tako se ne bo počutil popolnoma odgovornega za tvojo srečo, obenem pa si bo želel postati del tvojega pestrega življenja.

3. Znaš sklepati kompromise

To je ena izmed najpomembnejših lastnosti, ki jih moraš imeti, če si želiš dolgotrajnega razmerja. Prilagodljivost moškim veliko pomeni. Iz tega sklepajo, da bo v vajinem razmerju manj konfliktov in da bo partnerstvo potekalo v vseh pogledih bolj gladko.

Če moški začuti, da dekle, s katerim se sestaja, ni pripravljeno sklepati kompromisov, meni, da bodo v vajinem razmerju prevladovali nasprotovanja, prepiri in ultimati.

Pokaži mu, da ti sklepanje kompromisov ni tuje. Pusti, da izbere restavr

acijo, kamor bosta odšla na večerjo in ne zganjaj tečnobe, če prestavi vajine načrte zaradi drugih obveznosti.

4. Oblačiš se za fante, ne za punce

Mogoče se moški ne obračajo za tabo, ker se oblačiš tako, kot da bi želela zadovoljiti ženski in ne moškega okusa. Če nosiš ohlapne babydoll oblekice, klasične ali celo tope z narodno motiviko ter jeans, v katerem si videti kot fant (mislimo predvsem te, ki ti zadnjico prestavijo za 10 cm nižje, vse tvoje obline pa so zaradi tega popolnoma nevidne), potem bi bilo vseeno, če bi si nadela Snuggie.

Moški želijo videti obline, zato ostani pri jeansu, ki jih poudari, in topih, ki razkrivajo ramena in pas (oprijeti!). Pri razkrivanju ni potrebno pretiravati – saj boš kaj hitro videti kot obupana iskalka….

5. Prebolela si bivšega

Nič ne ubije obetajoče romance hitreje kot to, da še vedno nisi prebolela bivšega fanta. Torej, preden z novim prične postajati resno, se prepričaj, da ne razmišljaš več o tem, kako fino bi bilo, če bi bila spet skupaj z bivšim ter da ne poskušaš najti nekoga prav takšnega, kot je on.

To preprečuje, da bi bilo novo razmerje uspešno. Novi fant se ne želi počutiti, kot da tekmuje v tekmi, v kateri ne more zmagati.

Če živiš v preteklosti, ne boš motivirana za srečevanje in povezovanje z novimi fanti. Dekleta – gremo naprej in poiščimo nadgradnjo preteklega razmerja.

 

Na temo o partnerstvu in ljubezeni spremljaj misli na strani POZITIVNE MISLI

 

Kako najti pravega Partnerja?

Če živiš v preteklosti, ne boš motivirana za srečevanje z novimi partnerji.

Skupine:

Za navdih,

Zadnja posodobitev 31/05/2019